REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: inpax 2007 FTA B seri tps.Polsat auto yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lulyak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bütün dertler deyince, kaç gün için acaba? Kim garanti edebilir ki "emu" devam edecek diye.
    işte bu güzel soru kaçgün emu devam edecek garantisi ne normal tps lere bile garanti verilemiyor yazılım olarak digerlerine nasıl garanti verilecek yada kim verecek bazı satıcılar devamlı yazılım destegi diye satıyorlar ama sonunda başları agrımaz umarım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen yazılımlara (small) veya (super )yazarsanız bizde yalnış yazılım atıp cıhazı cökertmeyiz........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegine saglık kardes türkün gücünü gösterdin sagol kardes

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı türklügünü gösterde su son yazılımı yolla bize şimdiden emegine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım guncellendi
    ***view AUTO LA7Cartapiu AUTO , JSC Sports+1 +2 +3 ok Nilesat 7W.INXTC-TV (FreeX-Delight),FreeX-TV, XDream ,RTVİ Nashe kino 13 hortbirt ,
    TPS /ABSAT /Premeire/ Polsat/DIGI TV Thor AU,Multicanal Hispasat 30W OK, sirüs ok .
    ok ,BİSSim maçlar auto . ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım guncellendi
    ***view AUTO LA7Cartapiu AUTO , JSC Sports+1 +2 +3 ok Nilesat 7W.INXTC-TV (FreeX-Delight),FreeX-TV, XDream ,RTVİ Nashe kino 13 hortbirt ,
    TPS /ABSAT /Premeire/ Polsat/DIGI TV Thor AU,Multicanal Hispasat 30W OK, sirüs ok .
    ok ,BİSSim maçlar auto . ok
    paylaşım için teşekkürler kosavalı usta. bu sayfayı güncel tutmaya çalışmak forum için avantaj teşkil edeceğini tahmin ediyorum. bu cihazdan bayağı satış yapıyoruz.forumdaki üyelerin ilgi göstereceği bir konu. saygılar. iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkürler kosavalı usta. bu sayfayı güncel tutmaya çalışmak forum için avantaj teşkil edeceğini tahmin ediyorum. bu cihazdan bayağı satış yapıyoruz.forumdaki üyelerin ilgi göstereceği bir konu. saygılar. iyi çalışmalar.
    Yonetim size görev versin siz guncel tutun bence nasıl olur? Benim vaktim yok bu aralar sen ilgilenirsen sevinirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler kosovalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yonetim size görev versin siz guncel tutun bence nasıl olur? Benim vaktim yok bu aralar sen ilgilenirsen sevinirim..
    bu forumda bulunmak benim için büyük bir şans. sizler gibi değerli ustalar arasında bilgi paylaşımı yapmak en büyük değer. görev verildiğinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. saygılar dileğiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncellenen yazılımlar fta small'a olurmu? kaç tarihli yazılım.bilgi verir seniz sevinirim.iyi akşamlar dilerim.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri