REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Administar şifresi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Administar şifresi

Arkadaşlar ikinci el bilgisayar aldık PC de hiçbir değişiklik yapamıyoruz.admin şifresi koymuşlar bunu nasıl kaldırabilirim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk.Herkese kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-----bilgisayarı "güvenli kip"ten aç....denetim masası----kullanıcı hesapları---bölümünden kaldırmayı dene(güvenli kip:bilgisayar başlarken sürekli "f8"tuşuna bas)
    -----olmadı en sağlamı format at...yeniden windows yükle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşımınız için tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mosfet24 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ikinci el bilgisayar aldık PC de hiçbir değişiklik yapamıyoruz.admin şifresi koymuşlar bunu nasıl kaldırabilirim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk.Herkese kolay gelsin.
    İyi derecede bilgisayar bilgin varsa F5 veya F8 ile bilgisayarı güvenli modda açıp denetim masasından kaldırabilirsin.denetim masasına giremezsen Hiron boot Cd ile admin sifresini kırabilirsin.Anakartın bios pilini çıkartıp kasayı çalıştırız.Pili takıp kasıyı yeniden çalıştırınız. şifre kalkar.Altarnetif cok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

format at gitsin be kardeş uğraşma bunlarla tam değişiklik olur o zaman işte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri