Evet arkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere sizce D-Smart alırken hangi
makina tercih edilmelidir?
Arçelik: AS-800 Smart CI
Beko: BS-800 smart CI
Sunny: AT-1040CIX
Next: 9500 CIS
Goldmaster: DTV-19500 CIM
Botech: BTX-700D
![]()
Evet arkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere sizce D-Smart alırken hangi
makina tercih edilmelidir?
Arçelik: AS-800 Smart CI
Beko: BS-800 smart CI
Sunny: AT-1040CIX
Next: 9500 CIS
Goldmaster: DTV-19500 CIM
Botech: BTX-700D
![]()
o'da şansımızane yapalım
Hepsi klona benziyo. dedikleri gibi en ucuzunu al canak anten kurulumlu setler var simdi.Ama bence alma,ben hic memnun degilim.Zaten kimse memnun degil.Okursan Dsmart da ki konuları.Ben Next YE 9900CIS D-Smart kullanıroum.Hic memnun degilim surekli donuyo,fabrika ayarlarına cevirp de ancak duzeliyor.Yoksa sinyal yok diyo.kanal sıralaması yok.Bir de tum turksat da ki kanalları goremiyorsun.Arama yaptirip tum kanalları kaydettiricen bu kanalların hepsini 600.kanaldan ileri atiyor.Yani anlican sinir bozucu.Ilerde tam paralı olabilir dedikleri gibi.
teşekürler ederim bilgin için
sunny almayı düşünüyorum evdeki kullandığım
Sunny AT 7010 DCI şimdiye kadar sorunsuz çalıştı bilemem alacağım sunny d-sımart sorunsuz çalışacağını ve paralı olduktan sonra diğerleride olur belkide ne olacağı belli değil...ayw kardeş bıktık bu uydudan ulusal kanlar çıldırmış dizi dizi diz bune yaw haber kanalı bile reklamlara büründü..almak şart oldu![]()
Al birini vur öbürüne desem ayıp olurmu
Şaka bi yana fiyat olarak en makul olanını almak en mantıklısı nasıl olsa cihazların hepsi aynı(Humax)![]()
arkadaşlar amaç nedir ne seyretmek istiyorsan onu alacaksın yani yok d smart yok digi türk hdmi çıktı bakalım sistem ne olacak varsa 1 sistemin bence şimdilik devam edeceksin başka yolu yok
Al birini vur öbürüne desem ayıp olurmu
Şaka bi yana fiyat olarak en makul olanını almak en mantıklısı nasıl olsa cihazların hepsi aynı(Humax)
şu anki fiyatlar ayıptır söylemesi ne durumda usta![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri