REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart'da Hangi Makina,Next-Sunny-GoldMaster-Boatech Tercihiniz Hangisi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 D-Smart'da Hangi Makina,Next-Sunny-GoldMaster-Boatech Tercihiniz Hangisi ?

Evet arkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere sizce D-Smart alırken hangi
    makina tercih edilmelidir?

Arçelik: AS-800 Smart CI
    Beko: BS-800 smart CI
    Sunny: AT-1040CIX
    Next: 9500 CIS
    Goldmaster: DTV-19500 CIM
    Botech: BTX-700D

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En iyisi en ucuz olanı Zaten sadece kasası degişik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı Kosovalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En iyisi en ucuz olanı Zaten sadece kasası degişik.
    usta belki bir tane d sımart almayı düşünüyorum bu konuda bir bilgim yok madem değişiklik yok madi olarak uygun olanı ve paket yayınlar ayrı ücretli değilmi..?
    usta .
    ayrıca ilgin için teşekürler ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinema Kanalları ücretli diger kanallar şu an için ücretsiz ileride ne olur bilmem. Adamlar ileride seyde diyebilir.D smart eko paket aylık 100 kontorde diyebilir Adamlar sistemi buna göre yapmışlar.Bir ömür boyu bedava olacagını zannetmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o'da şansımıza ne yapalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsi klona benziyo. dedikleri gibi en ucuzunu al canak anten kurulumlu setler var simdi.Ama bence alma,ben hic memnun degilim.Zaten kimse memnun degil.Okursan Dsmart da ki konuları.Ben Next YE 9900CIS D-Smart kullanıroum.Hic memnun degilim surekli donuyo,fabrika ayarlarına cevirp de ancak duzeliyor.Yoksa sinyal yok diyo.kanal sıralaması yok.Bir de tum turksat da ki kanalları goremiyorsun.Arama yaptirip tum kanalları kaydettiricen bu kanalların hepsini 600.kanaldan ileri atiyor.Yani anlican sinir bozucu.Ilerde tam paralı olabilir dedikleri gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hoclauar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hepsi klona benziyo. dedikleri gibi en ucuzunu al canak anten kurulumlu setler var simdi.Ama bence alma,ben hic memnun degilim.Zaten kimse memnun degil.Okursan Dsmart da ki konuları.Ben Next YE 9900CIS D-Smart kullanıroum.Hic memnun degilim surekli donuyo,fabrika ayarlarına cevirp de ancak duzeliyor.Yoksa sinyal yok diyo.kanal sıralaması yok.Bir de tum turksat da ki kanalları goremiyorsun.Arama yaptirip tum kanalları kaydettiricen bu kanalların hepsini 600.kanaldan ileri atiyor.Yani anlican sinir bozucu.Ilerde tam paralı olabilir dedikleri gibi.
    teşekürler ederim bilgin için
    sunny almayı düşünüyorum evdeki kullandığım
    Sunny AT 7010 DCI şimdiye kadar sorunsuz çalıştı bilemem alacağım sunny d-sımart sorunsuz çalışacağını ve paralı olduktan sonra diğerleride olur belkide ne olacağı belli değil...ayw kardeş bıktık bu uydudan ulusal kanlar çıldırmış dizi dizi diz bune yaw haber kanalı bile reklamlara büründü..almak şart oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Al birini vur öbürüne desem ayıp olurmu

Şaka bi yana fiyat olarak en makul olanını almak en mantıklısı nasıl olsa cihazların hepsi aynı(Humax)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar amaç nedir ne seyretmek istiyorsan onu alacaksın yani yok d smart yok digi türk hdmi çıktı bakalım sistem ne olacak varsa 1 sistemin bence şimdilik devam edeceksin başka yolu yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Al birini vur öbürüne desem ayıp olurmu

Şaka bi yana fiyat olarak en makul olanını almak en mantıklısı nasıl olsa cihazların hepsi aynı(Humax)

şu anki fiyatlar ayıptır söylemesi ne durumda usta

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri