bazı arkadaşlar diğer takımları küçük görüyor aklı;sıra bende onlara bi hatırlatmada bulundum herkes haddini bilsin.
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY...
bazı arkadaşlar diğer takımları küçük görüyor aklı;sıra bende onlara bi hatırlatmada bulundum herkes haddini bilsin.
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY...
aramızdakiiyileridestekliyelim kötülerindecezasını kanunlarla verelim iyilerin arasından ayıklıyalım. türk sporu anca böyle kalkınır slmlar.
arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı olmayalım
evet biz haddimizi bilip bu gurupların arasında şampiyonlar liginde ilerlemeye çalışıyoruz.....şimdi bu formdaki galatasaraylı arkadaşlara senin yüzünden ayıp olacak ama sizin gibi 5 yiyip gelmedik en azından
o son oynan fenerbahçe galatasaray maçından bana ahkam kesmeyede çalışma boşuna.. 8 e karşı yedeklerinizle 14+4 hakemle=18 kişiyle oynadınız buna cumle alem şahit
Konu bywarm tarafından (05-03-2008 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.
EN BÜYÜK FENERBAHÇE, REAL MADRID KURADA ÇIKACAKMIŞ GIBI GELIYOR.eVVELALLAH ONU DA YENECEĞIZ...
büyük fenerbahçeme başarılarrrrrrrşansı bol olsun
Tebrİkler FenerbahÇe Tebrİkler TÜrkİye Sen Çok YaŞa Kanaryam
Fenerbahçe bu gece bize bize çok büyük bir gurur yaşattı . hepsine çok teşekkürler
türkiyede varsa böyle takım ben anlından öperim en büyük F..B..en büyük aziz yıldırım işini bilen başkan önce ekonomisini düzeltti sönra F..B..yi buralara getirdi en büyük F..B..başka yok sevgilerimle milas herkese iyi geceler
a dan z ye hepsini tebrik etmek lazim iyi mücadele ettiler. isterdimki daha cok takimimiz avrupada boy göstersin ülkemizin tanitimina iyi olur. umarim finale kadar giderler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri