REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/25 İlkİlk ... 910111213141516171819202122232425 SonSon
250 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: İSPANYADA FENERBAHÇE ZAFERİ CEYREK FİNALDEYİZ maç Sonrası Yorumlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrİkler FenerbahÇe Tebrİkler TÜrkİye Sen Çok YaŞa Kanaryam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe bu gece bize bize çok büyük bir gurur yaşattı . hepsine çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyede varsa böyle takım ben anlından öperim en büyük F..B..en büyük aziz yıldırım işini bilen başkan önce ekonomisini düzeltti sönra F..B..yi buralara getirdi en büyük F..B..başka yok sevgilerimle milas herkese iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fenerbahce

a dan z ye hepsini tebrik etmek lazim iyi mücadele ettiler. isterdimki daha cok takimimiz avrupada boy göstersin ülkemizin tanitimina iyi olur. umarim finale kadar giderler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Jimenez: 'Paniğe çare bulamadık'

05 Mart 2008 02:15

Sevilla'da Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin şoku yaşanıyor... İspanyol ekibin teknik patronu Manolo Jimenez, karşılaşma sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi...
    Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Futbolcuların paniğe girme sorunununu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.

Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra nereye kadar gider bilemem ama Fenerbahçe'ye dünyanın en büyük şansını diliyorum" dedi.

Her iki takımın da çok iyi oynadığını, sorunun yalnızca savunmada olmadığını ifade eden Manolo Jimenez, "Asla 2-0'dan ya da 3-1'den sonra maçı kazandığımızı düşünmedik. Fenerbahçe'nin gol atmak için geleceğini ve bunu yapabileceğini biliyorduk. Her iki takım da turu geçmeye layıktı ama penaltılarda üst tur Fenerbahçe'nin oldu" diye konuştu.

Oldukça üzgün olduğu gözlenen İspanyol teknik adam ayrıca, "Futbolcuların paniğe girme sorununu tüm sezon yaşadık ve bunu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İŞte FenerbahÇe Farki

İŞTE FENERBAHÇE FARKI İNANILMAZ DEDİKLERİ BİR İŞİ BAŞARDI.TABİİ Kİ

BİR FENERLİ OLARAK BENİ BÜYÜK GURURLANDIRDI.AYRICA DA ÇOK

SEVİNÇLİYİM ZORLU BİR MAÇTAN GALİP AYRILDIK VE ADIMIZI ÇEYREK FİNALE

TAŞIDIK TARİHE YAZDIRDIK.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 bÜYÜK ZAFER

Muhteşem sin FENERBEHÇEM yine tarih yazdın tüm fb'lileri tebrik ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KONU BAŞLIĞINA UYALIM LÜTEFN Kİ KONU REKOR SAYFA OLSUN
    SEVGİLİ FENERBAHÇELİLER VE FORUM DOSTLARI FUTBOLU SEVERLER
    BU GECE SEVİNCİMİZİ PAYLAŞALIM BİRBİRİMİZİ KIRMADAN
    FUTBOL SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EVET...EVET...EVET...FENERBAHÇEYE ve VOLKANA helal olsun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan maç boyunca dua etti

05 Mart 2008 02:00

Maçın kahramını Volkan Demirel, ilk dakikalarda yediği iki talihsiz gol için, "Bana yakışmadı" dedi. Bir de dua ettiğini açıkladı...

Maçın başlarında yediği iki hatalı golle eleştirilen Volkan, penaltı atışlarında kalesinde devleşti ve üç penaltı atışını kurtarak Fenerbahçe'ye turu getirdi.

Maç sonrası açıklama yapan Volkan, Allah'a maç boyu dua ettiğini söyledi.

PENALTI ATIŞLARI İÇİN DUA ETTİM

İlk dakikalarda yediği iki talihsiz golü değerlendiren Volkan, "Kaleciler için bir maç da nasıl başlarsan maçı öyle götürüsün diye bir tabir vardır. Yediğim goller bana yakışmadı. Ama maç içerisinde hiç bir zaman yılmadım. Allah'ıma maç boyunca penaltılara kalmak için dua ettim. Ancak penaltılarda kendimi affetirebilirdim. Allah bu isteğimi kabul etti. Ve kendimi penaltı atışlarında affettirdim" dedi.

İŞTE VOLKAN'IN ÇEYREK FİNALİ GETİREN KURTARIŞI
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 19/25 İlkİlk ... 910111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri