Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/25 İlkİlk ... 10111213141516171819202122232425 SonSon
250 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: İSPANYADA FENERBAHÇE ZAFERİ CEYREK FİNALDEYİZ maç Sonrası Yorumlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex'in bu sözü Fener'i ayağa kaldırdı

05 Mart 2008 01:50

Sevilla zaferi sonrası Fenerbahçeli futbolculardan ilk açıklama Uğur Boral'dan geldi. Sarı-Lacivertli ekibin yıldız futbolcu hangi sözle hırslandığını şöyle açıkladı;
    Sevilla maçı sonrası Fenerbahçeli futbolcular maçı değerlendirdi. İlk sözü Uğur Boral aldı. Sevilla Teknik Direktörü'nün "Fenerbahçe'ye cehennemi gösterin" sözünün kendini daha da hırslandırdığını dile getiren Boral sözlerini şöyle sürdürdü...

Çok duygulandığını ve zor konuştuğunu söyleyen Boral, "İnanmış bir takım olarak buraya geldik. Sitelerinde siz cehennem görmediniz diye haberler çıktı. Bunlar bizi daha da hırslandırdı. Fenerbahçe bir yola baş koydu. Bizler iyi bir takımız. Herkes birbirini seviyor. Fenerbahçe iyi bir kulüp olma yolunda ilerliyor. Ben arkadaşlarıma inanarak sahaya çıktım."

ALEX BİZİ AYAKLANDIRDI
    Futbolcular olarak yalnız kaldığımızda Alex çıktı ve 'Her insanın hayatında güzel günler olur bu anı değerlendirmek zorundayız' dedi. Herkes de ona hak verdi.

Maç boyunca kesinlikle umutsuzluğa kapılmadık diyen Boral, "Arkadaşlarım 120 dakika mücadele etti. Hepsini alınlarından öpüyorum. Yüreğinde kalbinde Türklük olan bütün insanları sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle güzel günlerin parçası olmakla gurur duyuyorum" dedi.

ALEX: ERKEN GELEN GOLLERE SIKILDIK AMA
    Erken gelen goller canımızı sıktı diyen Alex, tabiki "Ama biz bir gol atınca maça tekrar tutunacağımızı biliyorduk ve öyle oldu. Erken gelen goller tabiki bizi çok üzdü ama biz bunu kendi lehimize çevirdik."

KURADA KİM GELİRSE FARKETMEZ
    Kurada gönlünden geçen takım kim sorusuna da, "Hiç farketmez kimin geleceği... Biz yine Sevilla maçında olduğu gibi bir üst tura çıkmaya çalışacağız."

KEZMAN: BÜYÜK BİR ZAFER KAZANDIK

Çok büyük bir zafer kazandık diyen Kezman, "Maçın başında çok talihsiz iki gol yedik. Asıl mücadele bu gollerden sonra başladı. Çok savaştık ve elimizden geleni yaptık. Ben gol atamadım ama saha içinde takımıma çok yardımcı oldum. Gerçekten çok mutluyuz. İnanılmaz bir zafer kazandık."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Futbolcuların paniğe girme sorunununu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.

fenerbahce caresiz birakir demisti interli futbolcu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler FENERBAHÇEM hepinizin ayaklarına nefesine sağlık başarılar devam edecek sizi izlemeye sonsuza dek devam edicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin artık olay bitmiştir, istese Ahmet ÇAKR isterse kim gelirse geldin, ister bikiniyle, ister üstsiz ama tek gerçek FENERBAHÇE min bu tut geçtiği dir , isteyen hgerkez giyinip gelebilir, DÖNEKLİK her zmn olmuştur şaraırmam boşverin tek gerçek FENERBAHÇE dir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maç 2-0 olduğunda Fenerli olsun olmasın çogu kimse maçın farklı biteceğini ve bir GS-Leverkusen yada Liverpool-BJK maçı gibi olacağını sanıyordu..Ama biz umudunu yitirmeyenler şuan herkesten daha çok gurur duyuyoruz takımımızla..
    Tüm türkiye'ye bu geceyi yaşatan futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izlerken GS -REaL MADRİD maçı gözlerimin önüne geldi.

maç skoruna ve penaltılara kadar tahminim çıktı.

maç 3-2 biter dedim oldu

uzatmalarda gol olmaz dedim oda çıktı

penaltılarda FENER ezer dedim. derken baktım mahalle çalkalanmaya başladı. korna sesleri silah sesleri.

Tebrikler fenerbahçe.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izlerken GS -REaL MADRİD maçı gözlerimin önüne geldi.

maç skoruna ve penaltılara kadar tahminim çıktı.

maç 3-2 biter dedim oldu

uzatmalarda gol olmaz dedim oda çıktı

penaltılarda FENER ezer dedim. derken baktım mahalle çalkalanmaya başladı. korna sesleri silah sesleri.

Tebrikler fenerbahçe.

yahu sen hep guzel seyler dusun ozaman:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ucuz atlattık volkan yaktı bizi ve kurtardı bundan sonrası hayırlı herkezin ağzından duyulan gs gibi 8-10 tane yiyip gelmemizdi ama ilk başta biraz sıkınsaydık o 2 golu boşuna yemezdik teşekkürler :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi takımlı olursak olalım bütün türkiye dışarda oynayan takımın arkasındadır.yaşasın FENERBAHÇE............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fener bahçe

fener tarih yazdı tek kelimeyle harika bir olay

Sayfa 20/25 İlkİlk ... 10111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri