Ne mutlu bir turk takimi kazaninci, insallah bu bir baslangiç olur ve tum bizim takimlarimiz isimlerini avrupada yazarlar, gurur duyorum.
Boyuk bir tebrikler fenerbahçe takimina, yolu açik olsun finale kadar!!!
Ne mutlu bir turk takimi kazaninci, insallah bu bir baslangiç olur ve tum bizim takimlarimiz isimlerini avrupada yazarlar, gurur duyorum.
Boyuk bir tebrikler fenerbahçe takimina, yolu açik olsun finale kadar!!!
dualarımız kabul oldu özlediğimiz sevinci şansızlığımızı da yenerek yakaladık umarım bundan sonraki turda da en iyi şekilde oynar kazanırız
Teşekkürler fenerbahce ama ne zor olan şeyleri yapmaya calışırızki,bazen sinir dayanmıyor.
Fenerbahcemize çeyrek finalde başarılar
tüm türkiye'ye hayırlı olsun
tebrikler fenerbahçeye umarım yolumuza takılmadan devam ederiz
Fenerbahçeye çeğrek finalde başarılar. diliyoorum. umarım aynı sevinci çeğrek final yarı final ve hatta finalde de yaşatır bize.
arkadaşlar birde dikkatimi çeken okadar ispanyolun içindeki TÜRKLERİN sesi duyulmayacak gibi değilidi
Galatasaray Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'nın Sevilla Takımı'nı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe yi kutladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'nın Sevilla takımını eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'yi kutluyor, ilerleyen turlarda başarılar diliyoruz'' denildi.
Kaynak: AA
fenerbahcemızı kutluyorum. ceyrek fınalde basarılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri