bir fener bahçeli olarak ve türk olarak çok gurur duydum başarılarının devamını diliyorum .saygılarımla.![]()
Teşekkur: 0
bir fener bahçeli olarak ve türk olarak çok gurur duydum başarılarının devamını diliyorum .saygılarımla.![]()
yaşa fenerbahçe
avrupa bekle bizi gelip
işte böyle onlar anladı bunu.
fenerbahçe teşekürler ve başarılarının devemını bekleriz
ARKADAŞLAR NE YAZALIM ASLANLARIM ZATEN TARİH YAZDI BİZDE ONLARA BUNDAN SONRAKİ GÜNLERDE BAŞARILAR DİLEYELİM ALLAH ONLARI NAZARDAN KORUSUN. HARİKA BİR ZAFER BAŞKA SÖZE GEREK YOK. BÜTÜN FENERBAHÇELİLERİN BU MUTLU GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.
![]()
ŞAMPİYOOOOOOOOOON
HELAL OLSUN!!! BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR
macı seyrettim ilk on dk eyvah 3 sarı kat 2 gol tamam bu iş bitti herhalde diye düşündüm ama şimdi bu takım finale kadar gider diye düşünüyorum ne kadar enteresan siyah ve beyaz gibi demekki ilk önce inanmak gerek inanmak zaferin yarısı haydi inanmayanlar ziz de inanın hep beraber zafere ve şampiyonluğa
helal olsun fenerbahçeye, Yıllar sonra 2002 Dünya kupasından sonra ilkdefa dün akşamki maça yüreklerimiz dayanmadı bravo fenerbahçemize, özellikle uğur boral maçın yıldızı idi yalnız Selçuk sahanın en kötüsü idi umarım Terim milli takıma selçuğu almaz. Efsanenin devamını bekliyoruz.başarılar Fenerbahçe![]()
G.Antepspor'dan kutlama!
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe futbol takımımızı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinden dolayı kutladı.
İbrahim Kızıl, yayınladığı mesajda, Başkanımız Aziz Yıldırım'ı kutlayarak, ''Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkarak, böyle büyük bir başarıyı cumhuriyet tarihinde ilk defa elde ettiğiniz için başta şahsınız olmak üzere teknik heyetiniz, futbolcularınız ve tüm camianızı tebrik eder, başarılarınızın devamını temenni ederim'' dedi
helal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kötü karamsar günlerimizde bize güzel şeyler yaşattığın için TEŞEKKÜRLER sana FENERBAHÇEM.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri