REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/25 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425 SonSon
250 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: İSPANYADA FENERBAHÇE ZAFERİ CEYREK FİNALDEYİZ maç Sonrası Yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı arkadaşlar diğer takımları küçük görüyor aklı;sıra bende onlara bi hatırlatmada bulundum herkes haddini bilsin.

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gerçek sporculuk,yöneticilik===FENERBAHÇE

aramızdakiiyileridestekliyelim kötülerindecezasını kanunlarla verelim iyilerin arasından ayıklıyalım. türk sporu anca böyle kalkınır slmlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakduran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tüm Türkiye Liglerindeki takımlara avrupa da başarılar.Sinek ....yapmanın anlamı ne?
    Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı arkadaşlar diğer takımları küçük görüyor aklı;sıra bende onlara bi hatırlatmada bulundum herkes haddini bilsin.

Alıntı cancan13 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar Türkiye içinde takım kavgası yapmayalım.Bugun Türkiye olarak hep beraber sevinmemiz lazım.Tebrikler Türkiye,tebrikler Fenerbahçe,Tebrikler tüm takım taraftarlarına...
    arkadaşlar lütfen birbirimize kırıcı olmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

evet biz haddimizi bilip bu gurupların arasında şampiyonlar liginde ilerlemeye çalışıyoruz.....şimdi bu formdaki galatasaraylı arkadaşlara senin yüzünden ayıp olacak ama sizin gibi 5 yiyip gelmedik en azından
    o son oynan fenerbahçe galatasaray maçından bana ahkam kesmeyede çalışma boşuna.. 8 e karşı yedeklerinizle 14+4 hakemle=18 kişiyle oynadınız buna cumle alem şahit
    Konu bywarm tarafından (05-03-2008 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EN BÜYÜK FENERBAHÇE, REAL MADRID KURADA ÇIKACAKMIŞ GIBI GELIYOR.eVVELALLAH ONU DA YENECEĞIZ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük fenerbahçeme başarılarrrrrrr şansı bol olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrİkler FenerbahÇe Tebrİkler TÜrkİye Sen Çok YaŞa Kanaryam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe bu gece bize bize çok büyük bir gurur yaşattı . hepsine çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyede varsa böyle takım ben anlından öperim en büyük F..B..en büyük aziz yıldırım işini bilen başkan önce ekonomisini düzeltti sönra F..B..yi buralara getirdi en büyük F..B..başka yok sevgilerimle milas herkese iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fenerbahce

a dan z ye hepsini tebrik etmek lazim iyi mücadele ettiler. isterdimki daha cok takimimiz avrupada boy göstersin ülkemizin tanitimina iyi olur. umarim finale kadar giderler

Sayfa 18/25 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri