Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/25 İlkİlk ... 910111213141516171819202122232425 SonSon
250 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: İSPANYADA FENERBAHÇE ZAFERİ CEYREK FİNALDEYİZ maç Sonrası Yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İŞte FenerbahÇe Farki

İŞTE FENERBAHÇE FARKI İNANILMAZ DEDİKLERİ BİR İŞİ BAŞARDI.TABİİ Kİ

BİR FENERLİ OLARAK BENİ BÜYÜK GURURLANDIRDI.AYRICA DA ÇOK

SEVİNÇLİYİM ZORLU BİR MAÇTAN GALİP AYRILDIK VE ADIMIZI ÇEYREK FİNALE

TAŞIDIK TARİHE YAZDIRDIK.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 bÜYÜK ZAFER

Muhteşem sin FENERBEHÇEM yine tarih yazdın tüm fb'lileri tebrik ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı arkadaşlar diğer takımları küçük görüyor aklı;sıra bende onlara bi hatırlatmada bulundum herkes haddini bilsin.

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY...

simdi fenerbahlilere acilan bir bolum burasi,gs nin aldigi kupalarinin tarihi gecti

fazla lafa gerek yok lalalalalala a aaaaaa fenerbahce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KONU BAŞLIĞINA UYALIM LÜTEFN Kİ KONU REKOR SAYFA OLSUN
    SEVGİLİ FENERBAHÇELİLER VE FORUM DOSTLARI FUTBOLU SEVERLER
    BU GECE SEVİNCİMİZİ PAYLAŞALIM BİRBİRİMİZİ KIRMADAN
    FUTBOL SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Jimenez: 'Paniğe çare bulamadık'

05 Mart 2008 02:15

Sevilla'da Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin şoku yaşanıyor... İspanyol ekibin teknik patronu Manolo Jimenez, karşılaşma sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi...
    Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Futbolcuların paniğe girme sorunununu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.

Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra nereye kadar gider bilemem ama Fenerbahçe'ye dünyanın en büyük şansını diliyorum" dedi.

Her iki takımın da çok iyi oynadığını, sorunun yalnızca savunmada olmadığını ifade eden Manolo Jimenez, "Asla 2-0'dan ya da 3-1'den sonra maçı kazandığımızı düşünmedik. Fenerbahçe'nin gol atmak için geleceğini ve bunu yapabileceğini biliyorduk. Her iki takım da turu geçmeye layıktı ama penaltılarda üst tur Fenerbahçe'nin oldu" diye konuştu.

Oldukça üzgün olduğu gözlenen İspanyol teknik adam ayrıca, "Futbolcuların paniğe girme sorununu tüm sezon yaşadık ve bunu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EVET...EVET...EVET...FENERBAHÇEYE ve VOLKANA helal olsun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan maç boyunca dua etti

05 Mart 2008 02:00

Maçın kahramını Volkan Demirel, ilk dakikalarda yediği iki talihsiz gol için, "Bana yakışmadı" dedi. Bir de dua ettiğini açıkladı...

Maçın başlarında yediği iki hatalı golle eleştirilen Volkan, penaltı atışlarında kalesinde devleşti ve üç penaltı atışını kurtarak Fenerbahçe'ye turu getirdi.

Maç sonrası açıklama yapan Volkan, Allah'a maç boyu dua ettiğini söyledi.

PENALTI ATIŞLARI İÇİN DUA ETTİM

İlk dakikalarda yediği iki talihsiz golü değerlendiren Volkan, "Kaleciler için bir maç da nasıl başlarsan maçı öyle götürüsün diye bir tabir vardır. Yediğim goller bana yakışmadı. Ama maç içerisinde hiç bir zaman yılmadım. Allah'ıma maç boyunca penaltılara kalmak için dua ettim. Ancak penaltılarda kendimi affetirebilirdim. Allah bu isteğimi kabul etti. Ve kendimi penaltı atışlarında affettirdim" dedi.

İŞTE VOLKAN'IN ÇEYREK FİNALİ GETİREN KURTARIŞI
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex'in bu sözü Fener'i ayağa kaldırdı

05 Mart 2008 01:50

Sevilla zaferi sonrası Fenerbahçeli futbolculardan ilk açıklama Uğur Boral'dan geldi. Sarı-Lacivertli ekibin yıldız futbolcu hangi sözle hırslandığını şöyle açıkladı;
    Sevilla maçı sonrası Fenerbahçeli futbolcular maçı değerlendirdi. İlk sözü Uğur Boral aldı. Sevilla Teknik Direktörü'nün "Fenerbahçe'ye cehennemi gösterin" sözünün kendini daha da hırslandırdığını dile getiren Boral sözlerini şöyle sürdürdü...

Çok duygulandığını ve zor konuştuğunu söyleyen Boral, "İnanmış bir takım olarak buraya geldik. Sitelerinde siz cehennem görmediniz diye haberler çıktı. Bunlar bizi daha da hırslandırdı. Fenerbahçe bir yola baş koydu. Bizler iyi bir takımız. Herkes birbirini seviyor. Fenerbahçe iyi bir kulüp olma yolunda ilerliyor. Ben arkadaşlarıma inanarak sahaya çıktım."

ALEX BİZİ AYAKLANDIRDI
    Futbolcular olarak yalnız kaldığımızda Alex çıktı ve 'Her insanın hayatında güzel günler olur bu anı değerlendirmek zorundayız' dedi. Herkes de ona hak verdi.

Maç boyunca kesinlikle umutsuzluğa kapılmadık diyen Boral, "Arkadaşlarım 120 dakika mücadele etti. Hepsini alınlarından öpüyorum. Yüreğinde kalbinde Türklük olan bütün insanları sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle güzel günlerin parçası olmakla gurur duyuyorum" dedi.

ALEX: ERKEN GELEN GOLLERE SIKILDIK AMA
    Erken gelen goller canımızı sıktı diyen Alex, tabiki "Ama biz bir gol atınca maça tekrar tutunacağımızı biliyorduk ve öyle oldu. Erken gelen goller tabiki bizi çok üzdü ama biz bunu kendi lehimize çevirdik."

KURADA KİM GELİRSE FARKETMEZ
    Kurada gönlünden geçen takım kim sorusuna da, "Hiç farketmez kimin geleceği... Biz yine Sevilla maçında olduğu gibi bir üst tura çıkmaya çalışacağız."

KEZMAN: BÜYÜK BİR ZAFER KAZANDIK

Çok büyük bir zafer kazandık diyen Kezman, "Maçın başında çok talihsiz iki gol yedik. Asıl mücadele bu gollerden sonra başladı. Çok savaştık ve elimizden geleni yaptık. Ben gol atamadım ama saha içinde takımıma çok yardımcı oldum. Gerçekten çok mutluyuz. İnanılmaz bir zafer kazandık."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Futbolcuların paniğe girme sorunununu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.

fenerbahce caresiz birakir demisti interli futbolcu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maç sırasında öldüm öldüm dirildim ama sonunda o kadr sevindik ki
    Teşekkürler!!!
    Aziz YILDIRIM
    FENERBAHÇE

TEŞEKKÜRLER !!!!

Sayfa 19/25 İlkİlk ... 910111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri