galatasaray uefa kupasýný aldýðýnda arabamla istanbul sokaklarýný turlayýp sevince ortak olmuþtum.
Þükürler olsunki taraftarý olduðum Fenerbahçem'inde bu günlerini gördüm hepimize tüm camiamýza ve ülkemize hayýrlýsý olsun..
![]()
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
galatasaray uefa kupasýný aldýðýnda arabamla istanbul sokaklarýný turlayýp sevince ortak olmuþtum.
Þükürler olsunki taraftarý olduðum Fenerbahçem'inde bu günlerini gördüm hepimize tüm camiamýza ve ülkemize hayýrlýsý olsun..
![]()
![]()
bir gün herkes FENERBAHÇE li olacak.
fenerbahçe fenerbahçe fenerbahçe herkez gördü en büyük kim.......
bekleyin fenerbahçe geliyor.....
sýradaki gelsin bekliyoruz:45:
buradan sonra gerisi yani alacaðý sonuçlar hiç önemli deðil.gidebildiði kadarýna da helal olsun..
fenerbahçeli olarak sevinçten aðlýyorum allah a þükürler olsun avrupa kapýlarýný dövmeye baþladýk en büyük fener devamýný diliyom maçýn kahramaný volkan a sonsuz teþekkürler
bende bir türkiyeli olarak avrupada böyle zaferler yazan takýmlarýmýza caný gönülden þükranlarýmý sunuyorum. bu takýmý ve camiayý kutluyorum. hayýrlý olsun devamý gelsin inþallah. saygýlar.
arkadaþlar Türkiye içinde takým kavgasý yapmayalým.Bugun Türkiye olarak hep beraber sevinmemiz lazým.Tebrikler Türkiye,tebrikler Fenerbahçe,Tebrikler tüm takým taraftarlarýna...
arkadaþlar lütfen birbirimize kýrýcý olmayalým
kupaya kadar gideceðiz allahýn izniylee......
bundan sonraki rakibi bekliyoruz....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri