þuan avrupa piyasasýnda deivid gibi bi futbolcuyu 10 milyon dolardan aþaðýya alamayýz
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
þuan avrupa piyasasýnda deivid gibi bi futbolcuyu 10 milyon dolardan aþaðýya alamayýz
valla turu bekliyodum ama bu þekilde degildi ama yinede süper oldu volkan kendini affettirmesini iyi bildi tüm takým inanarak oynadý böle devam ederlerse baþarýlarýna yenilerini eklerler.
TÜRKÝYE içinde takým kavgasý yapmak manasýz sonuçta hepsi TÜRK takýmý orada ÝSTÝKLAL marþýmýz okunuyo birbirimizin kavgasýný yapacagýmýza sevincini paylaþalým tüm takýmlarýmýzýn buralara gelmesi için çaba harcayalým
son sözüm arkadaþlar maç sonrasý yorumlarý dinleyin özellikle ugur boralýn açýklamalarýný....
fenerbahçemize çeyrek finalde baþarýlar dilerim...
Fenerbahçe için sekizlik olur diyen sekizlikler nerede? Sizlerde Ahmet Çakar gibi hatalý konuþtunuz.Fenerbahçemizin yolu açýk olsun.
Koçum Fenerbahçem Helal sana.
Merhaba ArkadaÞlar. Ben BÝ FenerbahÇelÝ Olarak DÜn Gece Çeyrek FÝnale ÇiktiÐimizdan Dolayi Çok Mutluyum. FenerbahÇe Ýle Gurur Duyuyorum...
Kimse inanmadý. Ama onlar inanmýþ. Hem Avrupa yý hem Türkiye yi þaþýrttýlar. Gurur ve mutluluk duyuyoruz. Tebrikler, övgüler, terlerini galibiyet için akýtan futbolculara....
bastýrýn konu 100 sayfayý bulacak
Ahmet çakar bikinisini giysin tek isteðim o![]()
fenerbahçemize helal olsun.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri