Asker Uðurlama Töreninde Gövde Gösterisi
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Sýnýr Ötesi Kara Harekatý Devam Ederken, Askere Gidecek Olan Gençler Uðurlama Törenlerinde Terör Örgütüne Meydan Okudu.

Sýnýr ötesi kara harekatý devam ederken, askere gidecek olan gençler uðurlama törenlerinde terör örgütüne meydan okudu. Þiþli Okmeydaný'nda 1988-1 tertip olarak silah altýna alýnacak asker adaylarý için bir uðurlama töreni düzenlendi. Asker adaylarýnýn gece boyunca müzik eþliðinde doyasýya eðlendiði törende, coþku dolu anlar yaþandý. Sokak ortasýnda gerçekleþen asker uðurlama töreninde ellerinde Türk bayraklarý taþýyan gençler, terör örgütüne göz daðý verdi. Çanakkale'deki birliðine teslim olmadan önce yakýnlarýyla bir araya gelen Batmanlý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , "Türkiye'nin neresinde olursa olsun her yerinde görev yapmaya hazýrým.

Korkum ve heyecaným hiç yok" diye konuþtu. Kendisinin doðulu olduðunu belirten asker adayý gencin annesi Müzeyyen Yüce ise, "Ben de doðuluyum ve Batmanlýyým. Terörü her zaman lanetliyorum. Oðlum Mehmet ailemizin tek çocuðu. Allah, kara harekatýnda sýnýr ötesi operasyona katýlan askerlerimizi korusun. Terörü lanetliyorum" dedi. Tören sonrasýnda annesinin elini öperek helallik isteyen asker adayý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , uðurlamada duygulu anlarýn yaþanmasýna neden oldu. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ýn "Ölürüm Türkiyem" adlý þarkýsý eþliðinde arkadaþlarýný omuzlarýna alan gençler, "en büyük asker bizim asker" sloganlarý ile asker adayýný havaya attý. Mahalle sakinleri, Türk bayraklarý ile süslenmiþ araçlardan oluþan konvoy ile asker adayýna þehirde klakson çalarak tur attýrdýlar. (AU-CÝN-NÇ-Y) (Ýhlas Haber Ajansý) 19 dakika önce.. [1229821]