REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Redline Uydudan Otomatik Guncelleme Frekansı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline günceleme durdumu acaba yardımcı olurmusunuz

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cengizim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    redline günceleme durdumu acaba yardımcı olurmusunuz

teşekkürler
    cengizim şu an güncelleme kesik durumda bilmiyorum zaman zaman bilerek kesildiğini söylüyorlar bazı yenilikler için galiba birde mail diye bir bölüm cihazıma geldi redline cihazı kullanan lar buradan bir bir leryle chat leşecek galiba güzel bazı yenilikler bizleri bekliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

teşekürler paylaşımın için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın sensi kardeşim ne zaman açılıe acaba bilgin varmı ?
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vendeta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şuan bütün sistem testde kalacak. Genel rapor olarak istenilen ve yapılan değişiklikler yayınlanacaktır.

Şuan iti barı ile 8 kat daha hızlı bir sisteme sahipsiniz. Çok daha hızlı güncelleme yapabilirsiniz ama amaç tabiki bu değil.
    Maili soran arkadaşlar bekleyin biraz daha.yakında bombalar patlayacak.
    vendeta kardeş bizi meraklandırdın olsun sağ ol bekleriz üstat tüm redline FİRMA yetkililerini canı yürekten kutluyorum böyle güzel bir hizmet için darısı bu hizmeti alamayan kullanıcı kardeşlerimin başına:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sadece yenilikler için zaman zaman kesileceğini biliyorum olsun sabret yarın açılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw arkadaşlar 14500 lere güncelleme gerçekten yokmu uydudan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aragorn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw arkadaşlar 14500 lere güncelleme gerçekten yokmu uydudan
    14500 serisine yok arkadaşım verilmeyecek redline yetkilileri öyle acıklama yaptılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani redline cihazlar uydudan otomatik *** güncellemesi yapıyordu. Satarken öyle söylüyorlar. Kardeşim Uydudan *** güncelleyen cihaz daha icat edilmedi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı benim 18500 ne olacak guncellemiyor boşuna mı aldık yarın yeni model cıkarsa şimdıkilerde güncellemez bu mu firma politikanız.

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri