Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Redline Uydudan Otomatik Guncelleme Frekansı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aragorn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw kardeşim 14500 redline artık diğer basit uydulardan farkı kalmamış olacak.ilk aldığımda 400 ytl verdim.şimdi 100 ytl ye bile geri almıyorlar.En iyisi dreambox almak la bütün işi kökten çözeyim.düşüncelerime katılan varmı.
    vallaha adamım bu uydu cihaz işinin garantisi yok şifre bakımından diyorsan illagal olan herşeyin garantisi olmaz bu iş su üstüne yazı yazmaya benziyor uydu dünyasında saniyede çok şeyler değişiyor ben bunun en iyisini aldım en iyiyi buldum dediğin an şapa oturuyorsun İLİSTİRLE SU TAŞINMAZ şu an uyducu kardeşlermiz taşımaya çalıyorlar bizlerde onlara eyvallah veya çok sağol gibi sözler demek kalıyor saygılarımla
    Konu sensi tarafından (29-02-2008 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı desteği olan ve piyasada ucuz olan makine almanı tavsiye ederim.Boşuna çok para veripte sonra üzülme böyle.

3. 29-02-2008, 19:25

Sebep
    Küfür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=dimbali;282201]:46:

Arkadaş derhal mesajını editle yoksa banlanacan
    Konu emmi tarafından (09-03-2008 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=dimbali;282201]:46:

Terbiyesizliğiniz nedeniyle 7 gün banlandınız.

Konu emmi tarafından (09-03-2008 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terbiyesizliğe müsade etmediğiniz için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eeee 14500 egüncelleme yokmu? satılan malın arkasında durmuyomu redline?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vendeta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an var....
    vendeta güncelleme hala sorunlu çalışıyor 05-03-2008 saat 22 de yapılan güncelleme ya dosya hatalı gönderiliyor cihazlarımızın emü yani pach menüsüne atılan dosyalar sığmıyor nagra 2 çöktü premierler kayıp polsatları izliyorduk sadece multiler kaldı yenilikler bunlarmıydı acaba diyorum conax dosyası gelmiş formalite icabı tüm uyduları gezdim hiçbir paketi açmıyor redline yetkili arkadaşlarıma rica ediyorum lütfen biraz çaba gösterin en son 2.18 dosyası tamamen hatalı düzelttilirse sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli bölüm yöneticisi arkadaşlarım, küfür eden admın yazılarını sizlerde aynen kopyalamaışsınız. Anlıyorum ibretlik için yapmışsınız ama bunları yazanlarda ibret alacak yüz yok ki. Onun için affınıza sığınarak, hem bu kendini bilmezin mesajını hemde sizin mesajlarınızın içindeki küfürlü cümleyi sildim.Gerekeni yapmışsınız, ellerinize sağlık.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

18500 ler güncelliyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eses Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    18500 ler güncelliyormu
    Hayır sadece cx 100 ve cx 10 serisi

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri