REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

eğer bu cihazlar yazılım desteğiyle,bu rekabet ortamında satılıyorsa o halde cihaz kullanımda kaldığı sürece yazılım desteğini sunmak zorundadırlar. unutmayalımki tüketici hakları denen bir kurumumuzda var. ya yazılım desteği yoktur diyecekler, yada yazılımı sonuna kadar desteklemeliler. bunu yapmıyan firmalarda bu ticaret ortanmında kaybolmaya mahkumdurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vermeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Evet Vermeli

Biz cihazı alırken ambalajında bile 5 yıl (xxxx) kanallarını acar yazıyordu ama daha 2 yıl geçmeden açmaz oldu 1 yıl daha emu yazılımı verildi ondan sonra destekde çekildi, Hepimiz bunun yasal olmadığını biliyoruz ama ürünü satarken sürekli yazılım desteği olduğunu söylüyorlar ve yeni modelin yazılım desteğini veren firma eski modelinden bu desteği esirgiyor, her 3 senede yeni cihaz alalım diye yapıyorlarsa yanılıyorlar ben şahsen bir daha bu şekilde davranan firmanın ürününü almam. Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede tüm yazılım desteği vermesi lazım diyen arkadaşlara katılıyorum ayrıca şunuda söylemek istiyorum kimse alınmasın kimi arkadaşlar hiç bir firma cihazını satarken veya sattırırken yazılım desteği ni verecek diye vaat etmiyor işte buna katılmıyorum firmanın pazarlamacısı böyle söylemiyor yanlış anlaşılmasın ben goldmasterciyim sattığım tek marka ama işte böyle sorun olunca işin içinden çıkamıyorsun ve hem ben hem de müşteri üzülüyoruz olanda bize oluyor müşterinin güvenini kaybediyoruz her konuda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamamiyle sana katılıyorum dostum tebrikler. Doğru söze ne demeli???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet yazılım vermek zorunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Elleri mahkum.. Malını satmak isteyen firma yazılım desteğinide sonuna kadar verecek. Mesala ben satarken bile müşteriye hep bu yüzden tavsiyelerde bulunup ona göre marka satıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla firmaların ***fi bilir isterse yazılım desteği versin isterse vermesin destek verdiği sürece cihazı satılır destek vermedimi cihazı satılmaz yani paraya giden yolda yazılım desteği şart ülkemizde insanlar buna çok hevesli
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet cihazı satıyorlarsa desteği de vermek zorundalar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kullanıcıyım.Yazılım desteği vermeli.Ama hani analogdan digital e geçtik bundan değişik bir formata geçersek gene yazılım desteği vermeliler.Güveni ve desteği artırması açısından

Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri