Bu kadar sık model değiştirmelerine anlam veremiyorum.Tek amaçları nasıl daha çok recevier satarızdır. Saygılar
Evet
Hayır
Bu kadar sık model değiştirmelerine anlam veremiyorum.Tek amaçları nasıl daha çok recevier satarızdır. Saygılar
bencede evet satmayı beceriyorlar da yazılımı niye güncellemiyorlar........
bencede illaki vermeleri gerekir bu hem satış hemde cihaza güven bakımından iyi olur![]()
elbette zorunda neden derseniz sattığı cihazını piyasa şartlarına uyduramayan firmaların ayakta kalabilme şansı yoktur
birde sık model değişiminden bahsedilmekte onun cevabı ise teknolojinin aldığı yol olarak düşünmek lazım bence
saygılar
ben bu işlerden pek anlamam.
evet dedim ama bilmeden...yada işime geldiğinden...
şöyle düşünüyorum. şifreli kanallar yasal kartla seyredildiğinden cihazın satıcısı bu kartın şifrelerinden mesul değildir. bence tabiii. yanlışmıyım...haa şifresiz bir kanalı çekmiyorsa, göstermiyorsa o zaman cihazın satıcısı (imalatçısı) bunu göstermesi için ne gerekiyorsxa yapmalıdır. yada satılırken söz verdi ise firma sözünü tutmalı...derim naçizane... selametle...
Daha çok cihaz satmak için insanları kendiler alıştırdılar bu işe. Tabi cihaz ların fiyatları da ona göre arttı. Rekabet de var bir kaçı yazılım desteği sağlıyorsa destek vermeyenler gümler. Ya hep ya hiç yani.
Satılan ürünün servis desteğini sonuna kadar vermeli çünkü hızlı tüketimin olduğu bir çağdayız her geçen gün yeni özellikler (softwear yani yazılım) çıkıyor. buda ürünün yeni özelliklerini destekleyen yazılımların gereksinimini ihtiyaç kılıyor. tabi yazılımı vermek veya vermemek üretici firmanın insafına ve inisiyatifine kalmış bir durum. şahsen ben aldığım ürünün yazılımlarının yenilene bildiğini bilmek ve üreticisinin sağlam bir şekilde yenilikleri yeni yazılımlar sunarak desteklemesini isterim. para kolay kazanılmıyor!!!
verirlerse kendileri için iyi etiket yaparler ilerisi için diye düşünüyorum
Bu anketi açtığınız için teşekkürler. Bence de yasal olarak yazılım desteği vermeli.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri