REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 3/16 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
159 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zorunluluk diye bişey olmaz...ancak müşteri çekebilmek ve onu elinde tutabilmek için bu desteği sağlamaları kendilerinin menfaatinedir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben cihazı aldığımda emu diye bişey yoktu öyle bir tahhüttede bulunulmadı onun için vermek zorunda değil. (Bence)
    Sunny 7010 D (Stream 16.80.91)
    16.00.A1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Satasıya kadar değil, herzaman destek verilmesi gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

afedersiniz sözüm meclisten dışarı satana kadar maymun oluyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ta2ey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazılım vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " şeklinde sorulduğu için ben HAYIR oyunu kullandım.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiği üzere Receiver'lar Uydu yayınlarını almak maksadıyla kullanılır ve cihaza yüklenen firma yazılımları YASAL yayınları almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayınların izlenmesine olanak tanıyan EMU yazılımlarını üretici firmaların çıkarması ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacağına inanmıyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazı garanti kapsamından bile çıkarıyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanları ölçüsünde yasal yayınları alma kaabiliyetinde oldukları sürece , üretici firmaların yeni yazılım güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluğu olamaz.

Tabii bir kullanıcı olarak şifreli yayınları çözebilen ve değişiklikleri kısa sürede yazılımlarına yansıtabilen firmaların cihazlarını tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmaların Yasadışı bir uygulamayı sürdürmeleri gerektiğini düşünmüyor ve beklemiyorum.
    ARKADAŞIM İYİ ACIKLAMA YAPMIŞ TŞKLER
    AMA CİHAZININ SATILMSAINI İSTİYOSA YAZILIM DESTEGİ VERİRSE OLUR DERİM TŞK SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ürünü Satmasını Nasıl Biliyorlarsa Yazılım ve Desteği Vermek Zorundalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı satıyorsa yazlım desteğinide vermeye mecbur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar öncelikle hepinize saygı ve sevgilerimle öncelikle merak ettigim biz bumakinaları neden alıyoruz kanal seyretmek için programsız kanal seyredilirmi bazı fta kanallar da donma oluyor hemen yazılım çıkıyor mesela ensorunlu makina sunny 9000 serisi buna bile anında sorun düzeltici yazılım çıkıyorda neden bazan duyuyorum 1030 vb makinalara yazılım verilmiyecek ya ustalar bunu anlamıyorum madem öyle firma lar böyle yapıyor bumakinaların nasıl olsa garentisi yokmu ustalar makinaları hep beraber garentiye gönderlim 100 lerce 1000 lerce aynı anda nasıl olur acaba saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede vermesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

madem cihaz cıkartıyorlar cihazlarının yani markalarının arkasında durmaları gerekir bu hem kullanıcı için hem kendileri için gerekli

Sayfa 3/16 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri