Sayın Üstadlar Anket Çok İyi Fakat Bana Biraz Acımasızca Gibi Geldi Yani Zorunlu Kılmak Gibi , Yazılım Vermeli mi Vermemelimi Diye Olsyadı Daha İyi Olurdu Gibime Geliyor..
Tabiki Son Söz ustaların Her Kese Selamlar.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Sayın Üstadlar Anket Çok İyi Fakat Bana Biraz Acımasızca Gibi Geldi Yani Zorunlu Kılmak Gibi , Yazılım Vermeli mi Vermemelimi Diye Olsyadı Daha İyi Olurdu Gibime Geliyor..
Tabiki Son Söz ustaların Her Kese Selamlar.
bence ankete gerek varmı kaon bortd lu cihazlar açık ara....................
bende yazılımın verilmesinden yanyım
bence vermeli ama zorunda da değil
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bir fark yaratmak için yazılım verilmesi gerekli bence...
EVET vermek zorundalar çünkü aldığımız uydu alıcılarını bu tür şifrelemeleri acıyorlar diye özellikle secerek alıyoruz satan satıcı hatta güncellemeleri bile bedava yapacam diye söz veriyor afişlerinde yazılım güncelleme diye ibareler var öleyse sözlerinde dursunlar
bencede receivere satana kadar her türlü kolaylığı sağlayacaz diyorlar sonra fısssssssssssss
ankete teşekkürler
![]()
tabiki destek verilmesi herkes için iyi olacaktır bu güne kadar bize destek veren üyelerede çok çok teşekkür ederiz:45:
Ben bu firmalardan birşey anlamadım. cihazı satarken ballandıra ballandıra anlatıyorlar. hatta bazı kanalların 10 yıl garantili olduğunuda söylediler, o kanallar 6 aydır yok. niye sözlerinin arkasında değiller,?
bence vermeli
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri