mecbur değil ama receiver'ı satmak için yazılım çıkarmak ve yenilik yapmak zorundadır.yoksa rakibleriyle rekabet edemezler.yok olup giderler.
Evet
Hayır
mecbur değil ama receiver'ı satmak için yazılım çıkarmak ve yenilik yapmak zorundadır.yoksa rakibleriyle rekabet edemezler.yok olup giderler.
Eğer bu cihazları satıp veya bizim gibi esnaflara sattıracaksa bu cihazı arkasında durup yazlım desteğini verebilmeli yok eğer yazılım desteği veremiyecekse bu cihazları bence zor satar her şey esnafın elinde ilk önce tüketici esnafa veya bu işi yapan ustaya soruyor usta ben bir recever almak istiyorum hangi cihazı tavsiye edersiniz o ustada müşterisi ile arası açılmaması için elbette arakasında yazılım desteğini verebilen firmanın cihazını önerecek bu benim görüşüm ve ben bugüne kadar hep bu GOLMASTER cihazını önerdim ve müşterilerime kabul ettirip sattım şimdi ise işin içinden çıkamıyorum durmadan müşterilerle yazılım yüzünden tartışıp duruyorum yok bu cihazın neden yazılımı var da senin tavsiyen üzerine aldığımız cihaz elimizde kala kaldı şimdi ne yapacaz söyle bakalım tabiki söyleyecek bir şey bulamıyorum
tabiki yazılım desteği olması lazım yoksa satış yapamaz firmalar
rekabet için gerekli olduğuna inanıyorum
yazılım lazım
ilerlemesi için şart.
''Hep bana rabana'' olmaz.!!!
kesinlikle verilmeli bu artık bir zaruret vermek zorunda değil tarzından açıklamaları pek kabullenmek mümkün değil...sulh&saygı
Tabiiki vermeleri gerekli satış yaparken yazılım sorun olmayacak diyerek satıyorlar
kesinlikle vermelidir zaten kalite dedğimiz olayda bu noktada ortaya çıkıyor
Bana sorarsanız vermek zorundalar neden derseniz satmak için yazılım veripde sonra yazılım desteğini çekmek biraz uyanıklığa kaçmak anlamında oluyor bu nedenden dolayı insanlarıda sadece para olarak algılamamaları gerekir
evet vermeleri iyi olur elbette ama bu bir zorunluluk değildir sadece satışlarını daha çok arttıran bir unsur olur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri