REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
159 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar öncelikle hepinize saygı ve sevgilerimle öncelikle merak ettigim biz bumakinaları neden alıyoruz kanal seyretmek için programsız kanal seyredilirmi bazı fta kanallar da donma oluyor hemen yazılım çıkıyor mesela ensorunlu makina sunny 9000 serisi buna bile anında sorun düzeltici yazılım çıkıyorda neden bazan duyuyorum 1030 vb makinalara yazılım verilmiyecek ya ustalar bunu anlamıyorum madem öyle firma lar böyle yapıyor bumakinaların nasıl olsa garentisi yokmu ustalar makinaları hep beraber garentiye gönderlim 100 lerce 1000 lerce aynı anda nasıl olur acaba saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede vermesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

madem cihaz cıkartıyorlar cihazlarının yani markalarının arkasında durmaları gerekir bu hem kullanıcı için hem kendileri için gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mecbur değil ama receiver'ı satmak için yazılım çıkarmak ve yenilik yapmak zorundadır.yoksa rakibleriyle rekabet edemezler.yok olup giderler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer bu cihazları satıp veya bizim gibi esnaflara sattıracaksa bu cihazı arkasında durup yazlım desteğini verebilmeli yok eğer yazılım desteği veremiyecekse bu cihazları bence zor satar her şey esnafın elinde ilk önce tüketici esnafa veya bu işi yapan ustaya soruyor usta ben bir recever almak istiyorum hangi cihazı tavsiye edersiniz o ustada müşterisi ile arası açılmaması için elbette arakasında yazılım desteğini verebilen firmanın cihazını önerecek bu benim görüşüm ve ben bugüne kadar hep bu GOLMASTER cihazını önerdim ve müşterilerime kabul ettirip sattım şimdi ise işin içinden çıkamıyorum durmadan müşterilerle yazılım yüzünden tartışıp duruyorum yok bu cihazın neden yazılımı var da senin tavsiyen üzerine aldığımız cihaz elimizde kala kaldı şimdi ne yapacaz söyle bakalım tabiki söyleyecek bir şey bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki yazılım desteği olması lazım yoksa satış yapamaz firmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım lazım
    ilerlemesi için şart.
    ''Hep bana rabana'' olmaz.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle verilmeli bu artık bir zaruret vermek zorunda değil tarzından açıklamaları pek kabullenmek mümkün değil...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabiiki vermeleri gerekli satış yaparken yazılım sorun olmayacak diyerek satıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle vermelidir zaten kalite dedğimiz olayda bu noktada ortaya çıkıyor

Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri