REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence vermeliler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacım eline sağlık cok güzel konuya deginmişsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence firmaların cihazlara emu yazılımı verme zorunluluğu yok.ama ben bir satıcı ve kullanıcı olarak yazılım desteği vermeyen bir firmanın cihazını ne satar nede kullanırım.aslında bu yazılım konusu firmaların cihaz satabilmesi için şart olan bir şey.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortalama 20 yıldır uydu alıcısı satıyorum hiç bir zaman yazılım garantisi vermediler.son zamanlarda promosyon olarak sunuldu vermek zorunda değiller ama vermeleri satış açısından iyi oluyor tabi haklı olarakda hemen akla reklamı bol mk.lar geliyor ama şunu kabullenmek lazımherzaman ismi çok duyulan ürünler kalite anlamına gelmez biz burada kaybediyoruz işin kısacası hiç bir firma adına yakışır bir şekilde davranmıyor satana kadar...?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede yazılım vermek zorundadır vermezse ne olur o cihaz biter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimki next 2000cx ben bir sorun yaşamıyorum ileriki günlerdede yaşamıyacağımızı ümit ediyorum firmamıza teşekkür ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim bence cihazların bilgisayar güncellemesi gibi güncellenmesi firmaların güvenirliliğini tastikler saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ta2ey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazılım vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " şeklinde sorulduğu için ben HAYIR oyunu kullandım.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiği üzere Receiver'lar Uydu yayınlarını almak maksadıyla kullanılır ve cihaza yüklenen firma yazılımları YASAL yayınları almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayınların izlenmesine olanak tanıyan EMU yazılımlarını üretici firmaların çıkarması ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacağına inanmıyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazı garanti kapsamından bile çıkarıyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanları ölçüsünde yasal yayınları alma kaabiliyetinde oldukları sürece , üretici firmaların yeni yazılım güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluğu olamaz.

Tabii bir kullanıcı olarak şifreli yayınları çözebilen ve değişiklikleri kısa sürede yazılımlarına yansıtabilen firmaların cihazlarını tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmaların Yasadışı bir uygulamayı sürdürmeleri gerektiğini düşünmüyor ve beklemiyorum.
    Kesinlikle düşüncelerimi tam olarak ifade etmişsiniz.Katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı markalara beş veya 10 yıl garanti veriyorlar günümüzde teknoloji hergün deyişiyor yirmi senede versen en fazla kullanacagın iki üç yıl sonra modası geçiyor şimdi cihazlar uydudan kendi güncelliyormuş elimizdekileri çöpemi atıcaz tabiki firmaların yazılım vermesinden yanayım saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ta2ey kardeşime katılıyorum

Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri