REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 9/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni çıkan cihazları insanlar yüksek fiyata yazılım ve emüleri için alıyorlar. yazılım ve emü olmasa bir cihazı 20 yıl kulanırım. ne olsa hepsi fta kanalları çekiyor neden değiştireyimki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Piyasada tutunabilmek için cihazlara her türlü yazılım desteği verilmek zorunda olduğunu düşünüyorum.
    Verilmezse kişi başka bir cihaza yönelir.Umarım böyle bir durumda kalınmaz.Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede vermeli ama nerdeeeeeeeeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satıcı firma yazılım vermek zorunda yoksa cihazları satılmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ta2ey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazılım vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " şeklinde sorulduğu için ben HAYIR oyunu kullandım.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiği üzere Receiver'lar Uydu yayınlarını almak maksadıyla kullanılır ve cihaza yüklenen firma yazılımları YASAL yayınları almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayınların izlenmesine olanak tanıyan EMU yazılımlarını üretici firmaların çıkarması ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacağına inanmıyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazı garanti kapsamından bile çıkarıyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanları ölçüsünde yasal yayınları alma kaabiliyetinde oldukları sürece , üretici firmaların yeni yazılım güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluğu olamaz.

Tabii bir kullanıcı olarak şifreli yayınları çözebilen ve değişiklikleri kısa sürede yazılımlarına yansıtabilen firmaların cihazlarını tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmaların Yasadışı bir uygulamayı sürdürmeleri gerektiğini düşünmüyor ve beklemiyorum.
    aynen katiliyorum:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar uyduları güzel satıyolar ve bir süre sonra yazılım yapmıyolar sonra bizler müşterilerle karşı karşıya geliyoruz saygılarım sunar kolay gelsin burak danışman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim göruüş neden eski cihazlara yazılım desteyi versinkı satarken siz bu cihazı alın bensize sürekli yazılım desteyi verecem diye kimse taahut vermiyor bizlerbile buciazları satarken al kardeşim bucıhaza sürekli yazılım desteyi vereceyiz diye bilirmiyiz tabiki hayır ohalde kendin için istemediyini üretici firmaicinde istemehakkın yok sanırım saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayin dostlar egerki bir firma gereken her destegi verecem diye insanlara søz vererek satis yaparsa o firma mecbur søzünün ardinda durmasi gerekmektedir malum yinede af edersiniz bazi firmalar sanki o søzü onlar degilmis veren elindeki malini satar satmaz kiviriyor ben yeni cihazimi alali bir sene bile olmadi oma servis durdu veya durduruldu ama reklam hala hic birsey olmamis gibi devam ediyor ama bir gercek var bu da tür milleti gereken cevabi her zaman oldugu gibi bu durumlarda da verecegini kimse unutmasin ne mutlu türküm diyene saygilar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. reklamlari dinleye bilirsiniz karari kendiniz verin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alırken nasıl bir düşünceyle aldığına bağlı bencede meçbur değiller ama hata v.b. şeyler kaynaklanan yazılımlar için olabilir.. cihazı satarken söz vermiyorlar ki.. yazılım çıkacak diye..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence verilmeli satış sonrası hizmettir.satarken bu cihazın yazılımı yoktur deseler.ozaman tamam.

Sayfa 9/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri