REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Veren firmanın kazandığı bir ortamdayız. Bu yüzden firmalar yazılım desteği veriyorlar. Veren firmada kazanıyor. Satan memnun, alan memnun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım mutlaka verilmeli hatta emusuz geliştirme yazılımı
    Ayrıca emulu güncel yazılım herkes hangini istiyorsa onu yükletmeli.
    Genel olarak emusuz yazılımlar daha hızlı çalışıyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım vermek zorunda degiller ama piyasayı markasını ilk defa duydugum recevırlara kaptırıyorlar bunun farkında olsunlar yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer malı satarken yazılım desteği yapılacaktır gibi açıklamalar yapılıyorsa yazılım vermek zorundalar..ama yok kardeşim biz yaazılınm desteği vermeyeceğiz böyle alacaksan al diyip satacaklarsa vermelerinde bir zorunluluk olmaz..sadece onların isteğine kalır.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam yazılımı olmayan bir recever yağ tenekesinden farksızdır zaten üzerinde bir trofo var birde anakart.eskiden recever aldığımız zaman çeşitli modüllerimiz vardı bunlarla çözmeğe çalışıyorduk ama şimdi doktorlarımız bu işleri çözüyorlar maşallah .iyi bir recever sürekli cihazı ile ilgilenen firmadır hep bir numaradır.yazılım sitelerinde zaten bellidir söylemeğe gerek yok.............işlerinizde başarılar hayırlı işler..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hizmeti veren düdüğü çalar bu iş böyle yürüyor
    çok büyük bir pasta bu usta hizmet verdiğin sürece
    varsın malumunuz ismini vermede sakınca görmüyorum
    ne oldu gm tamamen şiştiler bilinçli bir kişi bile almıyor
    artık cihazlarını sistemi böyle lanse ettiler bize vermezlerse
    piyasadan silinirler 2+2=4

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım cihazı güncellemek içindir eğer adamlar sana cihazı sattıysa seninle işi bitmiştir zaten sen cihazı aldıktan sonra o cihazın yeni çıkarır ve bir süre sonrada onun yeni versiyonunu çıkarır bu devam eder gider. bu yüzden cihazı satan firmalar sana cihazı sattıktan sonra yazılım desteğini verip vermemek o firmanın inisiyatifine kalmış olur ama bana kalırsa yazılım desteğini eğer firma üretime devam ediyorsa sürekli vermesi gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vermek zorundalar tabi. yazilim garantisi var diye markali cihazlar aliniyor. normal cihazlardan daha fazla para ödeniyor. öyle ise eski yeni bütün cihazlarına yazılım verecekler tabi ki.. saygilar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

firmalar yazılım destegi veriyor.fakat sifre cözecek yazilımı ister destekler..ister desteklemez..kendi insiyatifine..kalmıstır...burada bazı arkadaslar..fikirlerini belirtmekte..böyle bir konu acılmıs...bazı arkadasların..marka belirterek destekledikleri firmanın fabrikası..bile yok.fason olarak yaptırıyorlar. firmalar..devamlı ..modellerin büyük bir kısmını desteklerse..yasamaya devam eder. satısı artar güven saglar..cihazlarının arkasında oldugunu gösterir.sessiz kaldıkca kaldıgı sürede müsteri diger firmalara hemen kayar..öylede oluyor...karar fimaların...benim fikirlerimde böyle...anket icinde supersatforum yöneticilerinede tesekkür ederim..her zaman yerinde anket yapıyorlar...selamlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ta2ey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazılım vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " şeklinde sorulduğu için ben HAYIR oyunu kullandım.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiği üzere Receiver'lar Uydu yayınlarını almak maksadıyla kullanılır ve cihaza yüklenen firma yazılımları YASAL yayınları almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayınların izlenmesine olanak tanıyan EMU yazılımlarını üretici firmaların çıkarması ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacağına inanmıyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazı garanti kapsamından bile çıkarıyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanları ölçüsünde yasal yayınları alma kaabiliyetinde oldukları sürece , üretici firmaların yeni yazılım güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluğu olamaz.

Tabii bir kullanıcı olarak şifreli yayınları çözebilen ve değişiklikleri kısa sürede yazılımlarına yansıtabilen firmaların cihazlarını tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmaların Yasadışı bir uygulamayı sürdürmeleri gerektiğini düşünmüyor ve beklemiyorum.
    acıklama için tesekkurler bende hayır oyu kullandım fakat cihazlar için yazılım verilmeli sebebine gelince tp update için verilmeli emu için değil bizim chazlarımızda (starsat) yazılımları devamlı güncel tutarız o yüzden yazılım desteği verilmeli

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri