ben sevdiğim kanalları izlemek isterim bu nedenleyazılım desteğinin olmasınıda istiyorum
Evet
Hayır
ben sevdiğim kanalları izlemek isterim bu nedenleyazılım desteğinin olmasınıda istiyorum
cihaz firmaları fiatları 18 dolara kadar düşürdü
tr deki firmalarda 80 dolara sattıkları karlarının bir miktarını softvareye ayırıyor veya bir kısmıda yapmıyor
bu arada softvare yapanlarda kendi cihazlarında emu kanallarını pazarlıyor.
herkes bir yol tutturmuş gidiyor
arkadaşlar
truman menü kaç yıldır ve hep auto.
yeni ali çiplerde öyle
siz istiyorsunuz ki benim cihazımda öyle olsun.olmaz.firmanızın da istemesi önemli
emu istiyorsanız desteği en fazla olana takılın.hem fiatı daha ucuz.
son örnek
tr deki hd cihazlara bakın kabel destekleyen varmı. yok
avrupada 200 euroya kabel destekli receiverler var
165 euroya premier autolu cihazlar var(comag)
sonra diyorsunuz ki tr deki 500 yt ye satılan n... hd çok iyi
emu için bu cihazı boşuna almayın.ama kullanım desteği daha iyi
firmalarda sasırmış durumda
1.avrupada satılan cihazı alıp tr de başka marka adı altında satıyorlar.
destek kesilince o kadar emek verdikleri markada gidiyor
2.kendi cihazlarını üretiyorlar.bu seferde her fake kanalda onbinlerce dolar soft a ver.
vermese rakipler veriyor
bu işe neredsinden bakılırsa bakılsın
birileri hep para kazanıyor.birileri hep para harcıyor
bence vermeli yazılım vermeyen firmaların akibeti belli
zorunlumu derken zorunlu sebebi ilk cihazı satarken yazılımlı ve çok kanalı açtığını söyleyenler kendileri piyasada yüzlerce çeşit olmasının sebebide ondan
Kaliteli satıcı anlayışı ile olursa tabi ki vermeliler.Yükleme yapılıp kullanılırsa o zaman sen zaten nasıl kullanmaya karar vermişsin.
kendileri bilir tabiki
ancak yazılım vermeyen markaların satışlarıda ortada
cok enteresan olmasına ragmen tek taraflı düşünce yaygın gibi o da vermek zorunda gibi aslında tamamiyle yanlış bir düşünce tam bize göre sebebine gelince uydu cihazının eve ne amacla alındıgı ben evimde ikide bir catıya cıkıp anten düzelmeyim şöyle agız tadıyla bir tv seyredeyimmi.?konu komşuya hava atayım benimkinde şu var seninkinde varmı.?yoksa bilnc altındaki sapıklıkları dürtüklemekmi.?tabi agırlık üçüncü şık bence emu yazılım cıkmasaydı tüm üretici firmalar daha cok uydu cihazı satardılar.cünkü o zaman amac tek olacak müşterilerin kafası bulanmıyacak üretici firmadan böyle bir destek istemiyecektiler.seyretmek isteyen alıp bir modül seyredecekti istedigini bu anlamsız sıkıntılarda olmıyacaktı.ve o yüzden ben hayır dedim vermek zorunda degiller. keşke böyle sacma bir rekabet ortamı dogmasaydı cünkü bilinçsiz tüketiçi cocuga benzer verdikce ister.
bencede receivere satana kadar her türlü kolaylığı sağlayacaz diyorlar sonra fısssssssssssss
ankete teşekkürler
![]()
tabiki destek verilmesi herkes için iyi olacaktır bu güne kadar bize destek veren üyelerede çok çok teşekkür ederiz:45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri