yeni çıkan cihazları insanlar yüksek fiyata yazılım ve emüleri için alıyorlar. yazılım ve emü olmasa bir cihazı 20 yıl kulanırım. ne olsa hepsi fta kanalları çekiyor neden değiştireyimki.
Evet
Hayır
yeni çıkan cihazları insanlar yüksek fiyata yazılım ve emüleri için alıyorlar. yazılım ve emü olmasa bir cihazı 20 yıl kulanırım. ne olsa hepsi fta kanalları çekiyor neden değiştireyimki.
Piyasada tutunabilmek için cihazlara her türlü yazılım desteği verilmek zorunda olduğunu düşünüyorum.
Verilmezse kişi başka bir cihaza yönelir.Umarım böyle bir durumda kalınmaz.Saygılar
bencede vermeli ama nerdeeeeeeeeee
satıcı firma yazılım vermek zorunda yoksa cihazları satılmaz.
ustalar uyduları güzel satıyolar ve bir süre sonra yazılım yapmıyolar sonra bizler müşterilerle karşı karşıya geliyoruz saygılarım sunar kolay gelsin burak danışman
benim göruüş neden eski cihazlara yazılım desteyi versinkı satarken siz bu cihazı alın bensize sürekli yazılım desteyi verecem diye kimse taahut vermiyor bizlerbile buciazları satarken al kardeşim bucıhaza sürekli yazılım desteyi vereceyiz diye bilirmiyiz tabiki hayır ohalde kendin için istemediyini üretici firmaicinde istemehakkın yok sanırım saygılar
sayin dostlar egerki bir firma gereken her destegi verecem diye insanlara søz vererek satis yaparsa o firma mecbur søzünün ardinda durmasi gerekmektedir malum yinede af edersiniz bazi firmalar sanki o søzü onlar degilmis veren elindeki malini satar satmaz kiviriyor ben yeni cihazimi alali bir sene bile olmadi oma servis durdu veya durduruldu ama reklam hala hic birsey olmamis gibi devam ediyor ama bir gercek var bu da tür milleti gereken cevabi her zaman oldugu gibi bu durumlarda da verecegini kimse unutmasin ne mutlu türküm diyene saygilar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. reklamlari dinleye bilirsiniz karari kendiniz verin
alırken nasıl bir düşünceyle aldığına bağlı bencede meçbur değiller ama hata v.b. şeyler kaynaklanan yazılımlar için olabilir.. cihazı satarken söz vermiyorlar ki.. yazılım çıkacak diye..
bence verilmeli satış sonrası hizmettir.satarken bu cihazın yazılımı yoktur deseler.ozaman tamam.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri