Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 12/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir çok cihaz kullandım bana göre sırası ile next/sunny/redline/yumatu ben bu cihazlardan başka sürekli destek olan başka cihaz görmedim şuan ise redline 100xve yumatu diamond var ikisindede problem yok
    görüşüme gelince egerki yazılım verilmeyecek ise firmalar müşteriyi bilinçlendirmeli yada şu zamana kadar verilecek denmeliki insanlarda ona göre alsın veya almasın okadar farklı cihaz markası varki aslında tabanları aynı ama isimleri farklı olan insan(bilmeyen)kafası karışıyor
    yani kısaca destegini ya şu zamana kadar verilir yada hiç verilmez diye söylemeleri lazım
    düşüncesindeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı mehmetaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam yazılımı olmayan bir recever yağ tenekesinden farksızdır zaten üzerinde bir trofo var birde anakart.eskiden recever aldığımız zaman çeşitli modüllerimiz vardı bunlarla çözmeğe çalışıyorduk ama şimdi doktorlarımız bu işleri çözüyorlar maşallah .iyi bir recever sürekli cihazı ile ilgilenen firmadır hep bir numaradır.yazılım sitelerinde zaten bellidir söylemeğe gerek yok.............işlerinizde başarılar hayırlı işler..........
    bende katılıyorum vermeliler yoksa okadar parayı neden istiyorlar ki?niye veriyoruz alırız ucuz bir cihaz olur biter onlarda işin farkında da piyasa yapıyorlar kafalarına göre.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Belki vermek zorunda değiller fakat birde yazılım garantisi verip de bir yere kadar tamam bundan sonra yazılım verilmeyecek diyen firmalara da bir şekilde dur denmeli.
    :smiles24:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satıcı yazılım veriliyo dedimi vermeli ama yasal olarak bakarsak vermesi sakıncalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence vermeli ama zorunda da değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Goldmaster 9400Vcı kullanıcısıyım,sağlamlık ve görüntü kalitesi açısından cihazdan çok memnunum.cihazı aldığım yerde bana piyasada en hızlı yazılım desteği olan cihaz diye sattılar.ilk başlarda iyiydi ama sonradan yazılım yazılım desteği çok kötü,hiç adı sanı duyulmamış cihazlara bile yazılım desteği süper.ama bizim 9400Vcı lara halen yazılım çıkmadı.
    Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı? sorusuna ise bence vermek zorundalar çünkü cihaz satarken bize süreki yazlım desteği olduğunu söyleyen onlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ta2ey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazılım vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " şeklinde sorulduğu için ben HAYIR oyunu kullandım.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiği üzere Receiver'lar Uydu yayınlarını almak maksadıyla kullanılır ve cihaza yüklenen firma yazılımları YASAL yayınları almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayınların izlenmesine olanak tanıyan EMU yazılımlarını üretici firmaların çıkarması ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacağına inanmıyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazı garanti kapsamından bile çıkarıyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanları ölçüsünde yasal yayınları alma kaabiliyetinde oldukları sürece , üretici firmaların yeni yazılım güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluğu olamaz.

Tabii bir kullanıcı olarak şifreli yayınları çözebilen ve değişiklikleri kısa sürede yazılımlarına yansıtabilen firmaların cihazlarını tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmaların Yasadışı bir uygulamayı sürdürmeleri gerektiğini düşünmüyor ve beklemiyorum.
    Sözlerinde çok haklısın ama satarkende bunları tek tek anlatırlarsa alıcıda olmadığını bilir ve öyle alır. Hayırlı işler

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir fark yaratmak için yazılım verilmesi gerekli bence...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sefer sunny kendını kurtardı yazılım vermekle.ama bıdahakı sefere aynı seyı yaparsa bence musterısı kalmaz sahsen ben bu fıkırdeyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş satmakla bitmiyor satış sonrası hizmet neolacak vermiyorsa kendi kaybeder.balon gibi sönüverirler sonra.

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri