REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Katılımcı sayısı
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayır

131 12.48%
Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Receiver Firmaları Yazılım Vermek Zorundamı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence destek vermek zorundalar.çünkü satarken yazılım desteği var diye söz veriyorlar.
    bende nextwave xcı cihaz var bir yılı geçti yazılım yok.bu benim anladığım köprüyü geçinceye kadar.hangi firma olursa olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EVET vermek zorundalar çünkü aldığımız uydu alıcılarını bu tür şifrelemeleri acıyorlar diye özellikle secerek alıyoruz satan satıcı hatta güncellemeleri bile bedava yapacam diye söz veriyor afişlerinde yazılım güncelleme diye ibareler var öleyse sözlerinde dursunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ta2ey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazılım vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " şeklinde sorulduğu için ben HAYIR oyunu kullandım.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiği üzere Receiver'lar Uydu yayınlarını almak maksadıyla kullanılır ve cihaza yüklenen firma yazılımları YASAL yayınları almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayınların izlenmesine olanak tanıyan EMU yazılımlarını üretici firmaların çıkarması ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacağına inanmıyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazı garanti kapsamından bile çıkarıyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanları ölçüsünde yasal yayınları alma kaabiliyetinde oldukları sürece , üretici firmaların yeni yazılım güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluğu olamaz.

tamamen katılıyorum zorunluluk deil kendi menfaatleri için gerekliliktir
    Tabii bir kullanıcı olarak şifreli yayınları çözebilen ve değişiklikleri kısa sürede yazılımlarına yansıtabilen firmaların cihazlarını tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmaların Yasadışı bir uygulamayı sürdürmeleri gerektiğini düşünmüyor ve beklemiyorum.
    bene katılıyorum zorunluluk deil onlar için gerekliliktir bu yazılım vermeleri gerekirki gözde olabilsinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 yıl garanti verebiliyorsa vermeli bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence cihazının arkasında nekadar durursa okadar satar..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabikide destek vermeli bizde satın alarak onlara destek veriyoruz.ayrıca yazılımı olmayan malın reklamıda olmaz kimse kimseye tavsiye etmez ve beş para etmez sakın alma der kötü reklam olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm uydu alıcısı kullanan arkadaşlar bu konuda hepiniz haklısınız,nedeni,cihazı satan firmalar veya baiiler,biz bu cihazın hartürlü desteğini veriyoruz bakın şubu kanalları acıyor deniyor müşteride ikna ediliyor.satıcı kar tüketici hizmet alıyor,tıcari yönüne bakılırsa satıcı vaadini tutmak zorunda, siz on yıl garantili ürün satıyorsunuz,piyasada bi arz oluşturuyorsunuz,ticari hayatın sürdürmek için de talabi karşılaması gerekir,tabi bide müşterinin en çok talap ettiği bazı uydu alıcıları var,ben bu cihazın anket gereği markasını veremiyorum,sizler ne demek istediğimi anlamışsınızdır, sonuc olarak ticari hayatın sürdürülmesi ve müşteri memnuniyetinin yasalar ve kanunlar cercevesinde karşılanması gerekir diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede rekabet yapmaları içınyazılım şart

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence böyle bir zorunluluk olmamalı.firmalar uydu cihazı satıyor sonuçta yazılım değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer uygar bir toplumun üyesiysek cihaz satan firmalar yazılım vermek zorundadır, hemde tek bir cihaz satılmış olsalar bile. Bu hizmet "yazılımlar" ihtiyacı karşıladığı sürece devam etmelidir.YEni modellerimiz çıktı artık eskilerine destek yok mantığı bizi daima sermaye olarak yıpratmaktadır aynı işi yapabilecekken biraz daha para kazanmak için hizmeti durdurup yeni cihaz almaya yönlendirme mantığı sadece çıkarcılıktır. Saygılarımla....

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri