bence destek vermek zorundalar.çünkü satarken yazılım desteği var diye söz veriyorlar.
bende nextwave xcı cihaz var bir yılı geçti yazılım yok.bu benim anladığım köprüyü geçinceye kadar.hangi firma olursa olsun
Evet
Hayır
bence destek vermek zorundalar.çünkü satarken yazılım desteği var diye söz veriyorlar.
bende nextwave xcı cihaz var bir yılı geçti yazılım yok.bu benim anladığım köprüyü geçinceye kadar.hangi firma olursa olsun
EVET vermek zorundalar çünkü aldığımız uydu alıcılarını bu tür şifrelemeleri acıyorlar diye özellikle secerek alıyoruz satan satıcı hatta güncellemeleri bile bedava yapacam diye söz veriyor afişlerinde yazılım güncelleme diye ibareler var öleyse sözlerinde dursunlar
10 yıl garanti verebiliyorsa vermeli bence
bence cihazının arkasında nekadar durursa okadar satar..............
tabikide destek vermeli bizde satın alarak onlara destek veriyoruz.ayrıca yazılımı olmayan malın reklamıda olmaz kimse kimseye tavsiye etmez ve beş para etmez sakın alma der kötü reklam olur.
Tüm uydu alıcısı kullanan arkadaşlar bu konuda hepiniz haklısınız,nedeni,cihazı satan firmalar veya baiiler,biz bu cihazın hartürlü desteğini veriyoruz bakın şubu kanalları acıyor deniyor müşteride ikna ediliyor.satıcı kar tüketici hizmet alıyor,tıcari yönüne bakılırsa satıcı vaadini tutmak zorunda, siz on yıl garantili ürün satıyorsunuz,piyasada bi arz oluşturuyorsunuz,ticari hayatın sürdürmek için de talabi karşılaması gerekir,tabi bide müşterinin en çok talap ettiği bazı uydu alıcıları var,ben bu cihazın anket gereği markasını veremiyorum,sizler ne demek istediğimi anlamışsınızdır, sonuc olarak ticari hayatın sürdürülmesi ve müşteri memnuniyetinin yasalar ve kanunlar cercevesinde karşılanması gerekir diyorum.
bencede rekabet yapmaları içınyazılım şart
bence böyle bir zorunluluk olmamalı.firmalar uydu cihazı satıyor sonuçta yazılım değil.
Eğer uygar bir toplumun üyesiysek cihaz satan firmalar yazılım vermek zorundadır, hemde tek bir cihaz satılmış olsalar bile. Bu hizmet "yazılımlar" ihtiyacı karşıladığı sürece devam etmelidir.YEni modellerimiz çıktı artık eskilerine destek yok mantığı bizi daima sermaye olarak yıpratmaktadır aynı işi yapabilecekken biraz daha para kazanmak için hizmeti durdurup yeni cihaz almaya yönlendirme mantığı sadece çıkarcılıktır. Saygılarımla....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri