Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmalarý Yazýlým Vermek Zorundamý?

Katýlýmcý sayýsý
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayýr

131 12.48%
Sayfa 1/16 1234567891011 ... SonSon
159 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Receiver Firmalarý Yazýlým Vermek Zorundamý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Receiver Firmalarý Yazýlým Vermek Zorundamý?

Bu hafta yine forumumuzun gundeminde olan emu yazýlýmlarýnýn bazý firmalarca yapýlmamasý ve geciktirildigi yonundeydi.

Herkes birþey söyluyor bende gecen bir konuda anket yaparýz demiþtim Ve tum uyelerin firma karalamasý yapmadan genel eleþtiri boyutunda mesajlarýný bekliyoruz.

Anketimiz yine bir hafta sürecektir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tam bizlik bi anket olmuþ teþekkur ederiz..

Cihazý satarken söz veriliyor,ama daha sonra balon sönüyor..Kalietli firmalar en eski cihazýna bile yazýlým çýkarýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede satana kadar sürekli güncel yazýlým falan ondan sonra sistem deðiþti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rekabet etmek istiyorlarsa çýkarmalarý lazým yeni receiver satabilmeleri açýsýndan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet vermeli bu satýþ sonrasý servis hizmetidir.O zaman eve alýnan beyaz eþyalar ve hatta arabalar içinde servis hizmeti verilmesin olurmu hiç.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence vermeli...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Rant ve Çýkar Peþindeler, Ben Son Ýki Yýlda 3 Tane deðiþtirdim... Þimdi Bir Receiver'a En Az 5 yýl Yazýlým Çýkarmalarý Þart...

Konuyu Açan Arkadaþlara Teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

malýný satýyorsan yazýlýmýnýda vereceksin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence de firmalar yazýlým vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " þeklinde sorulduðu için ben HAYIR oyunu kullandým.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiði üzere Receiver'lar Uydu yayýnlarýný almak maksadýyla kullanýlýr ve cihaza yüklenen firma yazýlýmlarý YASAL yayýnlarý almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayýnlarýn izlenmesine olanak tanýyan EMU yazýlýmlarýný üretici firmalarýn çýkarmasý ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacaðýna inanmýyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazý garanti kapsamýndan bile çýkarýyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanlarý ölçüsünde yasal yayýnlarý alma kaabiliyetinde olduklarý sürece , üretici firmalarýn yeni yazýlým güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluðu olamaz.

Tabii bir kullanýcý olarak þifreli yayýnlarý çözebilen ve deðiþiklikleri kýsa sürede yazýlýmlarýna yansýtabilen firmalarýn cihazlarýný tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmalarýn Yasadýþý bir uygulamayý sürdürmeleri gerektiðini düþünmüyor ve beklemiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ta2ey Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazýlým vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " þeklinde sorulduðu için ben HAYIR oyunu kullandým.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiði üzere Receiver'lar Uydu yayýnlarýný almak maksadýyla kullanýlýr ve cihaza yüklenen firma yazýlýmlarý YASAL yayýnlarý almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayýnlarýn izlenmesine olanak tanýyan EMU yazýlýmlarýný üretici firmalarýn çýkarmasý ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacaðýna inanmýyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazý garanti kapsamýndan bile çýkarýyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanlarý ölçüsünde yasal yayýnlarý alma kaabiliyetinde olduklarý sürece , üretici firmalarýn yeni yazýlým güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluðu olamaz.

Tabii bir kullanýcý olarak þifreli yayýnlarý çözebilen ve deðiþiklikleri kýsa sürede yazýlýmlarýna yansýtabilen firmalarýn cihazlarýný tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmalarýn Yasadýþý bir uygulamayý sürdürmeleri gerektiðini düþünmüyor ve beklemiyorum.
    :45: :45:

Sayfa 1/16 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri