Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmalarý Yazýlým Vermek Zorundamý?

Katýlýmcý sayýsý
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayýr

131 12.48%
Sayfa 4/16 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon
159 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Receiver Firmalarý Yazýlým Vermek Zorundamý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mecbur deðil ama receiver'ý satmak için yazýlým çýkarmak ve yenilik yapmak zorundadýr.yoksa rakibleriyle rekabet edemezler.yok olup giderler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eðer bu cihazlarý satýp veya bizim gibi esnaflara sattýracaksa bu cihazý arkasýnda durup yazlým desteðini verebilmeli yok eðer yazýlým desteði veremiyecekse bu cihazlarý bence zor satar her þey esnafýn elinde ilk önce tüketici esnafa veya bu iþi yapan ustaya soruyor usta ben bir recever almak istiyorum hangi cihazý tavsiye edersiniz o ustada müþterisi ile arasý açýlmamasý için elbette arakasýnda yazýlým desteðini verebilen firmanýn cihazýný önerecek bu benim görüþüm ve ben bugüne kadar hep bu GOLMASTER cihazýný önerdim ve müþterilerime kabul ettirip sattým þimdi ise iþin içinden çýkamýyorum durmadan müþterilerle yazýlým yüzünden tartýþýp duruyorum yok bu cihazýn neden yazýlýmý var da senin tavsiyen üzerine aldýðýmýz cihaz elimizde kala kaldý þimdi ne yapacaz söyle bakalým tabiki söyleyecek bir þey bulamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki yazýlým desteði olmasý lazým yoksa satýþ yapamaz firmalar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rekabet için gerekli olduðuna inanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlým lazým
    ilerlemesi için þart.
    ''Hep bana rabana'' olmaz.!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle verilmeli bu artýk bir zaruret vermek zorunda deðil tarzýndan açýklamalarý pek kabullenmek mümkün deðil...sulh&saygý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tabiiki vermeleri gerekli satýþ yaparken yazýlým sorun olmayacak diyerek satýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle vermelidir zaten kalite dedðimiz olayda bu noktada ortaya çýkýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana sorarsanýz vermek zorundalar neden derseniz satmak için yazýlým veripde sonra yazýlým desteðini çekmek biraz uyanýklýða kaçmak anlamýnda oluyor bu nedenden dolayý insanlarýda sadece para olarak algýlamamalarý gerekir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet vermeleri iyi olur elbette ama bu bir zorunluluk deðildir sadece satýþlarýný daha çok arttýran bir unsur olur

Sayfa 4/16 ÝlkÝlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri