mecbur deðil ama receiver'ý satmak için yazýlým çýkarmak ve yenilik yapmak zorundadýr.yoksa rakibleriyle rekabet edemezler.yok olup giderler.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
mecbur deðil ama receiver'ý satmak için yazýlým çýkarmak ve yenilik yapmak zorundadýr.yoksa rakibleriyle rekabet edemezler.yok olup giderler.
Eðer bu cihazlarý satýp veya bizim gibi esnaflara sattýracaksa bu cihazý arkasýnda durup yazlým desteðini verebilmeli yok eðer yazýlým desteði veremiyecekse bu cihazlarý bence zor satar her þey esnafýn elinde ilk önce tüketici esnafa veya bu iþi yapan ustaya soruyor usta ben bir recever almak istiyorum hangi cihazý tavsiye edersiniz o ustada müþterisi ile arasý açýlmamasý için elbette arakasýnda yazýlým desteðini verebilen firmanýn cihazýný önerecek bu benim görüþüm ve ben bugüne kadar hep bu GOLMASTER cihazýný önerdim ve müþterilerime kabul ettirip sattým þimdi ise iþin içinden çýkamýyorum durmadan müþterilerle yazýlým yüzünden tartýþýp duruyorum yok bu cihazýn neden yazýlýmý var da senin tavsiyen üzerine aldýðýmýz cihaz elimizde kala kaldý þimdi ne yapacaz söyle bakalým tabiki söyleyecek bir þey bulamýyorum
tabiki yazýlým desteði olmasý lazým yoksa satýþ yapamaz firmalar
rekabet için gerekli olduðuna inanýyorum
yazýlým lazým
ilerlemesi için þart.
''Hep bana rabana'' olmaz.!!!
kesinlikle verilmeli bu artýk bir zaruret vermek zorunda deðil tarzýndan açýklamalarý pek kabullenmek mümkün deðil...sulh&saygý
Tabiiki vermeleri gerekli satýþ yaparken yazýlým sorun olmayacak diyerek satýyorlar
kesinlikle vermelidir zaten kalite dedðimiz olayda bu noktada ortaya çýkýyor
Bana sorarsanýz vermek zorundalar neden derseniz satmak için yazýlým veripde sonra yazýlým desteðini çekmek biraz uyanýklýða kaçmak anlamýnda oluyor bu nedenden dolayý insanlarýda sadece para olarak algýlamamalarý gerekir
evet vermeleri iyi olur elbette ama bu bir zorunluluk deðildir sadece satýþlarýný daha çok arttýran bir unsur olur
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri