Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Receiver Firmalarý Yazýlým Vermek Zorundamý?

Katýlýmcý sayýsý
1050. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

919 87.52%
  • Hayýr

131 12.48%
Sayfa 8/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Receiver Firmalarý Yazýlým Vermek Zorundamý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence vermeliler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustacým eline saðlýk cok güzel konuya deginmiþsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence firmalarýn cihazlara emu yazýlýmý verme zorunluluðu yok.ama ben bir satýcý ve kullanýcý olarak yazýlým desteði vermeyen bir firmanýn cihazýný ne satar nede kullanýrým.aslýnda bu yazýlým konusu firmalarýn cihaz satabilmesi için þart olan bir þey.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ortalama 20 yýldýr uydu alýcýsý satýyorum hiç bir zaman yazýlým garantisi vermediler.son zamanlarda promosyon olarak sunuldu vermek zorunda deðiller ama vermeleri satýþ açýsýndan iyi oluyor tabi haklý olarakda hemen akla reklamý bol mk.lar geliyor ama þunu kabullenmek lazýmherzaman ismi çok duyulan ürünler kalite anlamýna gelmez biz burada kaybediyoruz iþin kýsacasý hiç bir firma adýna yakýþýr bir þekilde davranmýyor satana kadar...?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede yazýlým vermek zorundadýr vermezse ne olur o cihaz biter

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimki next 2000cx ben bir sorun yaþamýyorum ileriki günlerdede yaþamýyacaðýmýzý ümit ediyorum firmamýza teþekkür ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm öncelikle böyle bir konu açtýðýnýz için teþekkür ederim bence cihazlarýn bilgisayar güncellemesi gibi güncellenmesi firmalarýn güvenirliliðini tastikler saygýlarýmla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ta2ey Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence de firmalar yazýlým vermeli... Ancak anket " ZORUNDA MI? " þeklinde sorulduðu için ben HAYIR oyunu kullandým.

Nedenine gelince:
    Hepimizin bildiði üzere Receiver'lar Uydu yayýnlarýný almak maksadýyla kullanýlýr ve cihaza yüklenen firma yazýlýmlarý YASAL yayýnlarý almaya uygundur.

Cihazlara yüklenecek ve yasal abonelikleri olmayan yayýnlarýn izlenmesine olanak tanýyan EMU yazýlýmlarýný üretici firmalarýn çýkarmasý ve güncellemesi gibi bir ZORUNLULUK olacaðýna inanmýyorum. Hatta EMU yüklenen bir cihazý garanti kapsamýndan bile çýkarýyorlar !

Netice itibariyle tüm cihazlar teknik imkanlarý ölçüsünde yasal yayýnlarý alma kaabiliyetinde olduklarý sürece , üretici firmalarýn yeni yazýlým güncellemesi yapmak gibi bir zorunluluðu olamaz.

Tabii bir kullanýcý olarak þifreli yayýnlarý çözebilen ve deðiþiklikleri kýsa sürede yazýlýmlarýna yansýtabilen firmalarýn cihazlarýný tercih ederim. Ancak hiç bir zaman firmalarýn Yasadýþý bir uygulamayý sürdürmeleri gerektiðini düþünmüyor ve beklemiyorum.
    Kesinlikle düþüncelerimi tam olarak ifade etmiþsiniz.Katýlýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý markalara beþ veya 10 yýl garanti veriyorlar günümüzde teknoloji hergün deyiþiyor yirmi senede versen en fazla kullanacagýn iki üç yýl sonra modasý geçiyor þimdi cihazlar uydudan kendi güncelliyormuþ elimizdekileri çöpemi atýcaz tabiki firmalarýn yazýlým vermesinden yanayým saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ta2ey kardeþime katýlýyorum

Sayfa 8/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri