bence vermeliler.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
bence vermeliler.
ustacým eline saðlýk cok güzel konuya deginmiþsin
bence firmalarýn cihazlara emu yazýlýmý verme zorunluluðu yok.ama ben bir satýcý ve kullanýcý olarak yazýlým desteði vermeyen bir firmanýn cihazýný ne satar nede kullanýrým.aslýnda bu yazýlým konusu firmalarýn cihaz satabilmesi için þart olan bir þey.
ortalama 20 yýldýr uydu alýcýsý satýyorum hiç bir zaman yazýlým garantisi vermediler.son zamanlarda promosyon olarak sunuldu vermek zorunda deðiller ama vermeleri satýþ açýsýndan iyi oluyor tabi haklý olarakda hemen akla reklamý bol mk.lar geliyor ama þunu kabullenmek lazýmherzaman ismi çok duyulan ürünler kalite anlamýna gelmez biz burada kaybediyoruz iþin kýsacasý hiç bir firma adýna yakýþýr bir þekilde davranmýyor satana kadar...?
bencede yazýlým vermek zorundadýr vermezse ne olur o cihaz biter
benimki next 2000cx ben bir sorun yaþamýyorum ileriki günlerdede yaþamýyacaðýmýzý ümit ediyorum firmamýza teþekkür ediyorum
slm öncelikle böyle bir konu açtýðýnýz için teþekkür ederim bence cihazlarýn bilgisayar güncellemesi gibi güncellenmesi firmalarýn güvenirliliðini tastikler saygýlarýmla...
bazý markalara beþ veya 10 yýl garanti veriyorlar günümüzde teknoloji hergün deyiþiyor yirmi senede versen en fazla kullanacagýn iki üç yýl sonra modasý geçiyor þimdi cihazlar uydudan kendi güncelliyormuþ elimizdekileri çöpemi atýcaz tabiki firmalarýn yazýlým vermesinden yanayým saygýlar
ta2ey kardeþime katýlýyorum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri