ben sevdiðim kanallarý izlemek isterim bu nedenleyazýlým desteðinin olmasýnýda istiyorum
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
ben sevdiðim kanallarý izlemek isterim bu nedenleyazýlým desteðinin olmasýnýda istiyorum
cihaz firmalarý fiatlarý 18 dolara kadar düþürdü
tr deki firmalarda 80 dolara sattýklarý karlarýnýn bir miktarýný softvareye ayýrýyor veya bir kýsmýda yapmýyor
bu arada softvare yapanlarda kendi cihazlarýnda emu kanallarýný pazarlýyor.
herkes bir yol tutturmuþ gidiyor
arkadaþlar
truman menü kaç yýldýr ve hep auto.
yeni ali çiplerde öyle
siz istiyorsunuz ki benim cihazýmda öyle olsun.olmaz.firmanýzýn da istemesi önemli
emu istiyorsanýz desteði en fazla olana takýlýn.hem fiatý daha ucuz.
son örnek
tr deki hd cihazlara bakýn kabel destekleyen varmý. yok
avrupada 200 euroya kabel destekli receiverler var
165 euroya premier autolu cihazlar var(comag)
sonra diyorsunuz ki tr deki 500 yt ye satýlan n... hd çok iyi
emu için bu cihazý boþuna almayýn.ama kullaným desteði daha iyi
firmalarda sasýrmýþ durumda
1.avrupada satýlan cihazý alýp tr de baþka marka adý altýnda satýyorlar.
destek kesilince o kadar emek verdikleri markada gidiyor
2.kendi cihazlarýný üretiyorlar.bu seferde her fake kanalda onbinlerce dolar soft a ver.
vermese rakipler veriyor
bu iþe neredsinden bakýlýrsa bakýlsýn
birileri hep para kazanýyor.birileri hep para harcýyor
bence vermeli yazýlým vermeyen firmalarýn akibeti belli
zorunlumu derken zorunlu sebebi ilk cihazý satarken yazýlýmlý ve çok kanalý açtýðýný söyleyenler kendileri piyasada yüzlerce çeþit olmasýnýn sebebide ondan
Kaliteli satýcý anlayýþý ile olursa tabi ki vermeliler.Yükleme yapýlýp kullanýlýrsa o zaman sen zaten nasýl kullanmaya karar vermiþsin.
kendileri bilir tabiki
ancak yazýlým vermeyen markalarýn satýþlarýda ortada
cok enteresan olmasýna ragmen tek taraflý düþünce yaygýn gibi o da vermek zorunda gibi aslýnda tamamiyle yanlýþ bir düþünce tam bize göre sebebine gelince uydu cihazýnýn eve ne amacla alýndýgý ben evimde ikide bir catýya cýkýp anten düzelmeyim þöyle agýz tadýyla bir tv seyredeyimmi.?konu komþuya hava atayým benimkinde þu var seninkinde varmý.?yoksa bilnc altýndaki sapýklýklarý dürtüklemekmi.?tabi agýrlýk üçüncü þýk bence emu yazýlým cýkmasaydý tüm üretici firmalar daha cok uydu cihazý satardýlar.cünkü o zaman amac tek olacak müþterilerin kafasý bulanmýyacak üretici firmadan böyle bir destek istemiyecektiler.seyretmek isteyen alýp bir modül seyredecekti istedigini bu anlamsýz sýkýntýlarda olmýyacaktý.ve o yüzden ben hayýr dedim vermek zorunda degiller. keþke böyle sacma bir rekabet ortamý dogmasaydý cünkü bilinçsiz tüketiçi cocuga benzer verdikce ister.
bencede receivere satana kadar her türlü kolaylýðý saðlayacaz diyorlar sonra fýsssssssssssss
ankete teþekkürler
![]()
tabiki destek verilmesi herkes için iyi olacaktýr bu güne kadar bize destek veren üyelerede çok çok teþekkür ederiz:45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri