Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 1030 12.03.a5 tps au yazılımı ile ilgili açıklama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1030 12.03.a5 tps au yazılımı ile ilgili açıklama

değerli arkadaşlar bugün kü koymuş olduğum 12.03.a5 tps auto yazılımı için face demiş bazı arkadaşlar oysa ben sizlerle paylaşım yapmak istemiştim kesinlikle verdiğim yazılım tps autodur isteyen yükler istemeyen yüklemez ama lütfen emeğe saygı gösterelim tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı takaki_88 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli arkadaşlar bugün kü koymuş olduğum 12.03.a5 tps auto yazılımı için face demiş bazı arkadaşlar oysa ben sizlerle paylaşım yapmak istemiştim kesinlikle verdiğim yazılım tps autodur isteyen yükler istemeyen yüklemez ama lütfen emeğe saygı gösterelim tşkler
    Emeğe saygımız sonsuzdur ama cihaz tek nokta kalmıs??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşın yaptığı bir hatadır kardeş ben bu yazılımı sadece bu foruma değil bütün forumlarda paylaştım ve ben öncelikli olarak denedim ve sizlere verdim tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı takaki_88 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşın yaptığı bir hatadır kardeş ben bu yazılımı sadece bu foruma değil bütün forumlarda paylaştım ve ben öncelikli olarak denedim ve sizlere verdim tşkler
    Cihazın tek nokta kalması arkadaşın hatası değil yazılımın hatasıdır..Diğer forumlara bakıyorum deneyen oralarda..

Siz denediniz mi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım yaptğın kaynağı soylermısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diğer konuyu açtım,arkadaş denemiş ve tps au yaptığını iddaa ediyor diğer üyelerimizde denesin bakalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri