REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Haydi Millet durduralım Bu ADALETSİZLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun maaş sorunu değil , tuzlada haftada bir işçi ölüyorsa ,tekelin sahibi olanlar(yani HALK) satışına karşı çıkıyor ve polisler tarafından tartaklanıyorsa, çifçi kan ağlıyorsa ,kısaca her alanda çalışanlar(halk) sorun yaşıyorsa vatandaş eğitimsiz birakılıyorsa, medya tek taraflı ve yanlı haber veriyorsa , kış kıyamet demeden vatandaşın bazıları(çoğu) tapulu evleri yıkılarak arsaları birilerine peşkeş çekiliyorsa, ülkede mafya kol geziyorsa ,her sene dünya dolar milyarderleri listesine sadece on veya onbeş türk sanayicisi katıldı diye medya göbek atıyorsa ve en kötüsü halk alevi süni, türk kürt diye bölünerek birbirlerine düşürülüyorsa , insanlar ülkede tesadüfen yaşıyorsa, sorun başka bir şey değilde nedir.
    Konu zelmac2006 tarafından (27-02-2008 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işçi partisi iktidara gelince bütün milletvekili maaşları yarıya inecek.bu işler başka türlü düzelmez.dindar geçinenlere sevgili peygamberimizin bir hadisi şerifi:komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir.vatandaşını değil kendi cebini düşünen vekil de bizden değildir.
    komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir.vatandaşını değil kendi cebini düşünen vekil de bizden değildir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haram olsun diyorum başka söyleyecek söz bulamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde mi vekil olsak neeeeeeeeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adnanarkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haram olsun diyorum başka söyleyecek söz bulamıyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

570 ytl Emekli aylığı Alana ne verdiler, Biliyormusunuz?...

Kocaman bir 14 ytl...

Sadece 10 kğ sıvı yağ ise 14 ytl den 34 ytl ye Çıktı

Vatan, Millet size Minnettardır!!!.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri