REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sabit telefonları kapatın cağrısı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı 2 nescafe bir börek iç,n 10 ytl çok değil mi yaw :49:
    şaka bir yana haksız yere alınan bu tür paralardan bende çok nefret ediyorum ama o kadar güzel bir sistem kurmuşlar ki tüylerimizi birer birer değilde toplu halde yoluyorlar gıkımız çıkmıyor
    Kız arkadaşını lüks pastaneye getirirsen olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu internet işinin başka bir yolu yok mu. uydu internet vs söylemek istediğim bu adamlara kanımızın son damlasınıda verecekmiyiz. eğer kanımızın son damlasını vereceksek onu sadece ve sadece vatanımıza bırakalım.sülüklere değil.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnanınki bu adsl olmasaydı derhal gider kapatırdım zaten telekom son çırpınışlarını yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah adsl ahhhhhhhh

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin cep telefonu var kapatcam ama adsl var o yüzden hiç bir şey yapamıyoruz genede ama yekün olarak kapatacaz ama bizler yolunmaya alışmışız o yüzden bir şey olcanı zannetmiyorum herkes hazıra konmak istiyor birlik yok ama aldıkları paralar zehir olsun
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu adsl bende dahil olmak üzere bir çok kişinin elini kolunu bağlıyor kahrolsun türk telekom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkeste laf çok. icraat yok. Boşu boşuna konuşulacağına verdiğim örnek dilekçelerle başvursanıza. Kamuoyu baskısı diye bir şey var. Siz ise telekom kaldırsın diye bekliyorsunuz. Telekom sabit ücreti kaldırmaz. Siz dilekçe ile desteklemeyince bizimde sesimiz çok cılız kalıyor. Bir de şunu söyliyeyim. Ben sabit ücret ödemiyorum. Ama internetim var. Hem de kendi üzerime. Ama sabit telefonum yok. Çünkü kapattırdım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkeste laf çok. icraat yok. Boşu boşuna konuşulacağına verdiğim örnek dilekçelerle başvursanıza. Kamuoyu baskısı diye bir şey var. Siz ise telekom kaldırsın diye bekliyorsunuz. Telekom sabit ücreti kaldırmaz. Siz dilekçe ile desteklemeyince bizimde sesimiz çok cılız kalıyor. Bir de şunu söyliyeyim. Ben sabit ücret ödemiyorum. Ama internetim var. Hem de kendi üzerime. Ama sabit telefonum yok. Çünkü kapattırdım.
    Burdur lu hemşerim örnek dilekçeni tekrar yazsan da bizde örnek göstererek şu dertten kurtulsak sana teşşürlerimizi sunsak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kimyacı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burdur lu hemşerim örnek dilekçeni tekrar yazsan da bizde örnek göstererek şu dertten kurtulsak sana teşşürlerimizi sunsak

Forumu arasan hemen bulursun. Aynı dilekçeleri üç defadır veriyorum. Tüketici forumlarının hepsinde var. Verilen kararlar şahısları ilgilendirdiğinden telekom mahkeme kararı olanları uyguluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar adsl yi telefonsuz da kullanabiliyoruz telefon hattınızı kapattırırsanız dahi adsl niz devam ediyor bilginize

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri