REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sabit telefonları kapatın cağrısı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sabit telefonları kapatın cağrısı

Türk Telekom'un ev ve işyeri telefon hatlarına uyguladığı sabit ücrete karşı tepkiler son bulmuyor. Tüketiciler Birliği Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Nazlı, vatandaşlara "Sabit hatlarınızı iptal ettirin" çağrısı yaptı.

İstanbul Beykoz Kaymakamlığı Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti'nin aldığı; "Sabit ücretin alınmaması ve alınanların da geri iadesi" kararıyla umutlanıp, Kütahya Türk Telekom Müdürlüğü'ne dilekçe veren 20 binin üzerindeki vatandaşın hayali, ikinci bir kararla suya düşmüştü. Kütahya Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'nin aldığı "Sabit ücretlerin yasal olduğu" yönündeki karara muhalif şerh koyan Tüketiciler Birliği Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Nazlı, konunun peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Bazı vatandaşların faturalarına sabit ücret yansıtılmadığını tespit ettiklerini de dile getiren Nazlı, firmanın çifte standart uygulamasının da kabul edilemez olduğunu kaydetti. Nazlı şöyle konuştu: "Türk Telekom 1 Mart 2007 tarihi itibarıyla, aldığı sabit ücret karşılığında 100 kontör görüşme hizmeti vermeyi sonlandırdı. Türk Telekom'un sabit ücretlerden elde etiği aylık gelir, yaklaşık 250 bin YTL civarında. Şirket bu gelirden vazgeçmemek için direniyor. Biz de gücümüz yettiği kadar mücadelemizi sürdürelim. Tüketicilerimizin telefon hatlarını kapatmaları yönünde imza kampanyaları başlatacağımızı belirtmek istiyorum."

Diğer yandan, sabit ücret uygulamasını haksız bulan çok sayıda vatandaşın telefon hatlarını kapattırmak için müracaat ettiği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes kapatacağına dilekçi yazsın imzalasın teşekkürler bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kapatınca adsl de kapanıyor.Yemin ederim adsl olmasın hemen kapatırım 10 ytl veriyoruz beleş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosovalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kapatınca adsl de kapanıyor.Yemin ederim adsl olmasın hemen kapatırım 10 ytl veriyoruz beleş
    usta duyduğuma göre adsl almak için artık telefon şartı yok birisi mahkemeye vermişte bişeyler var işte

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bak burada paylaşılmış:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosovalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen. tam 10 senedir evde boşuna duruyor ve her ay ödeme yapıyorum. hiçte kullanmam. sırf adsl yüzünden kapatamıyorum. verdiğim 1 kuruşu bile helal etmiyorum böyle bencil olan insanlara..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    al bendende okadar zaten hiç kulanmıyom evde ev teli bile bağlı değil
    ama adsl işi zora sokuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adsl olmasaydı dediğin gibi kosovalı ben'de iptal ederdim...!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunun bir çözümü yok mu?ev teli olmasa ama adsl devam etse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kız arkadaşımla pastaneye giderim 2 nescafe bir böreke 10 ytl veriyom zoruma gitmiyor.Bu ev teline konusmadıgım halde 10 ytl veriyorum ya zoruma gidiyor ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı 2 nescafe bir börek iç,n 10 ytl çok değil mi yaw :49:
    şaka bir yana haksız yere alınan bu tür paralardan bende çok nefret ediyorum ama o kadar güzel bir sistem kurmuşlar ki tüylerimizi birer birer değilde toplu halde yoluyorlar gıkımız çıkmıyor

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri