Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sabit telefonlarý kapatýn caðrýsý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sabit telefonlarý kapatýn caðrýsý

Türk Telekom'un ev ve iþyeri telefon hatlarýna uyguladýðý sabit ücrete karþý tepkiler son bulmuyor. Tüketiciler Birliði Kütahya Þube Baþkaný Ali Ýhsan Nazlý, vatandaþlara "Sabit hatlarýnýzý iptal ettirin" çaðrýsý yaptý.

Ýstanbul Beykoz Kaymakamlýðý Tüketici Sorunlarý Ýlçe Hakem Heyeti'nin aldýðý; "Sabit ücretin alýnmamasý ve alýnanlarýn da geri iadesi" kararýyla umutlanýp, Kütahya Türk Telekom Müdürlüðü'ne dilekçe veren 20 binin üzerindeki vatandaþýn hayali, ikinci bir kararla suya düþmüþtü. Kütahya Tüketici Sorunlarý Hakem Heyeti'nin aldýðý "Sabit ücretlerin yasal olduðu" yönündeki karara muhalif þerh koyan Tüketiciler Birliði Kütahya Þube Baþkaný Ali Ýhsan Nazlý, konunun peþini býrakmayacaklarýný söyledi.

Bazý vatandaþlarýn faturalarýna sabit ücret yansýtýlmadýðýný tespit ettiklerini de dile getiren Nazlý, firmanýn çifte standart uygulamasýnýn da kabul edilemez olduðunu kaydetti. Nazlý þöyle konuþtu: "Türk Telekom 1 Mart 2007 tarihi itibarýyla, aldýðý sabit ücret karþýlýðýnda 100 kontör görüþme hizmeti vermeyi sonlandýrdý. Türk Telekom'un sabit ücretlerden elde etiði aylýk gelir, yaklaþýk 250 bin YTL civarýnda. Þirket bu gelirden vazgeçmemek için direniyor. Biz de gücümüz yettiði kadar mücadelemizi sürdürelim. Tüketicilerimizin telefon hatlarýný kapatmalarý yönünde imza kampanyalarý baþlatacaðýmýzý belirtmek istiyorum."

Diðer yandan, sabit ücret uygulamasýný haksýz bulan çok sayýda vatandaþýn telefon hatlarýný kapattýrmak için müracaat ettiði öðrenildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkes kapatacaðýna dilekçi yazsýn imzalasýn teþekkürler bilgi için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kapatýnca adsl de kapanýyor.Yemin ederim adsl olmasýn hemen kapatýrým 10 ytl veriyoruz beleþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adsl olmasaydý dediðin gibi kosovalý ben'de iptal ederdim...!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunun bir çözümü yok mu?ev teli olmasa ama adsl devam etse

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosovalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kapatýnca adsl de kapanýyor.Yemin ederim adsl olmasýn hemen kapatýrým 10 ytl veriyoruz beleþ
    usta duyduðuma göre adsl almak için artýk telefon þartý yok birisi mahkemeye vermiþte biþeyler var iþte

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bak burada paylaþýlmýþ:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kýz arkadaþýmla pastaneye giderim 2 nescafe bir böreke 10 ytl veriyom zoruma gitmiyor.Bu ev teline konusmadýgým halde 10 ytl veriyorum ya zoruma gidiyor ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kosovalý 2 nescafe bir börek iç,n 10 ytl çok deðil mi yaw :49:
    þaka bir yana haksýz yere alýnan bu tür paralardan bende çok nefret ediyorum ama o kadar güzel bir sistem kurmuþlar ki tüylerimizi birer birer deðilde toplu halde yoluyorlar gýkýmýz çýkmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kosovalý 2 nescafe bir börek iç,n 10 ytl çok deðil mi yaw :49:
    þaka bir yana haksýz yere alýnan bu tür paralardan bende çok nefret ediyorum ama o kadar güzel bir sistem kurmuþlar ki tüylerimizi birer birer deðilde toplu halde yoluyorlar gýkýmýz çýkmýyor
    Kýz arkadaþýný lüks pastaneye getirirsen olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu internet iþinin baþka bir yolu yok mu. uydu internet vs söylemek istediðim bu adamlara kanýmýzýn son damlasýnýda verecekmiyiz. eðer kanýmýzýn son damlasýný vereceksek onu sadece ve sadece vatanýmýza býrakalým.sülüklere deðil.....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri