Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Sabit telefonlarý kapatýn caðrýsý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnanýnki bu adsl olmasaydý derhal gider kapatýrdým zaten telekom son çýrpýnýþlarýný yapýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ah adsl ahhhhhhhh

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosovalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kapatýnca adsl de kapanýyor.Yemin ederim adsl olmasýn hemen kapatýrým 10 ytl veriyoruz beleþ
    aynen. tam 10 senedir evde boþuna duruyor ve her ay ödeme yapýyorum. hiçte kullanmam. sýrf adsl yüzünden kapatamýyorum. verdiðim 1 kuruþu bile helal etmiyorum böyle bencil olan insanlara..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkesin cep telefonu var kapatcam ama adsl var o yüzden hiç bir þey yapamýyoruz genede ama yekün olarak kapatacaz ama bizler yolunmaya alýþmýþýz o yüzden bir þey olcaný zannetmiyorum herkes hazýra konmak istiyor birlik yok ama aldýklarý paralar zehir olsun
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu adsl bende dahil olmak üzere bir çok kiþinin elini kolunu baðlýyor kahrolsun türk telekom

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkeste laf çok. icraat yok. Boþu boþuna konuþulacaðýna verdiðim örnek dilekçelerle baþvursanýza. Kamuoyu baskýsý diye bir þey var. Siz ise telekom kaldýrsýn diye bekliyorsunuz. Telekom sabit ücreti kaldýrmaz. Siz dilekçe ile desteklemeyince bizimde sesimiz çok cýlýz kalýyor. Bir de þunu söyliyeyim. Ben sabit ücret ödemiyorum. Ama internetim var. Hem de kendi üzerime. Ama sabit telefonum yok. Çünkü kapattýrdým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar adsl yi telefonsuz da kullanabiliyoruz telefon hattýnýzý kapattýrýrsanýz dahi adsl niz devam ediyor bilginize

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Herkeste laf çok. icraat yok. Boþu boþuna konuþulacaðýna verdiðim örnek dilekçelerle baþvursanýza. Kamuoyu baskýsý diye bir þey var. Siz ise telekom kaldýrsýn diye bekliyorsunuz. Telekom sabit ücreti kaldýrmaz. Siz dilekçe ile desteklemeyince bizimde sesimiz çok cýlýz kalýyor. Bir de þunu söyliyeyim. Ben sabit ücret ödemiyorum. Ama internetim var. Hem de kendi üzerime. Ama sabit telefonum yok. Çünkü kapattýrdým.
    Burdur lu hemþerim örnek dilekçeni tekrar yazsan da bizde örnek göstererek þu dertten kurtulsak sana teþþürlerimizi sunsak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benide baðlayan tek þey ADSL yoksa hemen kapattýrýcam ev telefonunu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kimyacý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Burdur lu hemþerim örnek dilekçeni tekrar yazsan da bizde örnek göstererek þu dertten kurtulsak sana teþþürlerimizi sunsak

Forumu arasan hemen bulursun. Ayný dilekçeleri üç defadýr veriyorum. Tüketici forumlarýnýn hepsinde var. Verilen kararlar þahýslarý ilgilendirdiðinden telekom mahkeme kararý olanlarý uyguluyor.

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri