Ýnanýnki bu adsl olmasaydý derhal gider kapatýrdým zaten telekom son çýrpýnýþlarýný yapýyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Ýnanýnki bu adsl olmasaydý derhal gider kapatýrdým zaten telekom son çýrpýnýþlarýný yapýyor
ah adsl ahhhhhhhh
herkesin cep telefonu var kapatcam ama adsl var o yüzden hiç bir þey yapamýyoruz genede ama yekün olarak kapatacaz ama bizler yolunmaya alýþmýþýz o yüzden bir þey olcaný zannetmiyorum herkes hazýra konmak istiyor birlik yok ama aldýklarý paralar zehir olsun
yanýklarda iz býrakmaz
þu adsl bende dahil olmak üzere bir çok kiþinin elini kolunu baðlýyor kahrolsun türk telekom
Herkeste laf çok. icraat yok. Boþu boþuna konuþulacaðýna verdiðim örnek dilekçelerle baþvursanýza. Kamuoyu baskýsý diye bir þey var. Siz ise telekom kaldýrsýn diye bekliyorsunuz. Telekom sabit ücreti kaldýrmaz. Siz dilekçe ile desteklemeyince bizimde sesimiz çok cýlýz kalýyor. Bir de þunu söyliyeyim. Ben sabit ücret ödemiyorum. Ama internetim var. Hem de kendi üzerime. Ama sabit telefonum yok. Çünkü kapattýrdým.
![]()
Arkadaþlar adsl yi telefonsuz da kullanabiliyoruz telefon hattýnýzý kapattýrýrsanýz dahi adsl niz devam ediyor bilginize
benide baðlayan tek þey ADSL yoksa hemen kapattýrýcam ev telefonunu.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri