REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
60 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kaon Animasyonlu Cihazların TPS Auto Yazılımları 22-02-2008

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşbulduk sayın üstatlar ve çok değerli uyducu meslektaş arkadaşlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstatlar dönüşüm yazılımını attıktan sonra diğer yazılımı küp 230 lamı atıcaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet arkadaşım
    teşekkürler üstat sağol:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir sorum daha olucak dönüşüm yazılımını atmadan önce kuru kafa atyomuyuz vede dönüşüm yazımınıda 230 la atıyoz değilmi birde yazılımı attım sistem çalışıyo diye kimse yazmamış yazılımı atıpta kullanan arkasdaşlar belirtsinler lütfen çalışıyo veya çalışmıyo diye saygılar

6. 25-02-2008, 00:53

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kuru kafa attim cihaz goctu acaba nerde yanlis yaptim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım profilinde kullandığın cihaz için kyoto yazıyor kyotoyamı kurukafa attın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım profilinde kullandığın cihaz için kyoto yazıyor kyotoyamı kurukafa attın
    kucer usta o eski cihazim simdiki sunny 9085 cı kaona cevirdim dedigin gibi son kaon yazilimini atamadim normalde bizim cihazlara kurukafa atilmiyo benim bildigim kadariyla ben burdaki kaon yazilimini yukleyemedim sizin yazinizi gorunce kuru kafayi atiyim dedim ama attiktan sonra cihaz goctu baska bi yazilimda almiyo simdi.tsklr.(kyotoya kuru kafa vs atilmiyo zaten ustam)
    Konu hayalet_0312 tarafından (25-02-2008 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazını kaona çevirdiysen kurukafa bl 2.19 attığında hiç bir sorun olmaması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam ilgilendigin yardimlarin icin saol ama cihazin flashi gitti dediklerin dogrudur ben belki bi yerde yanlis yapmisimdir fazlada burayi isgal etmeyim kendi sorunum icin tekrar tesekkurler.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri