REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
61 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaon Animasyonlu Cihazların TPS Auto Yazılımları 22-02-2008

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet_0312 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kucer usta o eski cihazim simdiki sunny 9085 cı kaona cevirdim dedigin gibi son kaon yazilimini atamadim normalde bizim cihazlara kurukafa atilmiyo benim bildigim kadariyla ben burdaki kaon yazilimini yukleyemedim sizin yazinizi gorunce kuru kafayi atiyim dedim ama attiktan sonra cihaz goctu baska bi yazilimda almiyo simdi.tsklr.(kyotoya kuru kafa vs atilmiyo zaten ustam)
    Arkadaşım 9000 serisi cihaza kurukafa yüklenmemesi lazım, loaderi değiştirmişsin büyük ihtimalle.

Arkadaşım şu işlemleri yapalım öncelikle
    1- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. loaderi alıyoruz ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. boot loaderi yüklüyoruz.

2- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. orjinal emusuz kaon yazılımını indiriyorsun ve boot loaderi yüklediğimiz programla yani kup ile bu orjinal emusuz yazılımı yüklüyorsun.

Yukarıda yazılardaki koyu renklere tıklayarak programları indiriyorsunuz. linktekiler 9000 serisi cihazın loaderi, yükleme programı ve emusuz yazılımdır.
    öncelikle bu işlemleri yap. eğer cihazın düzeldi ise yazılım atma sürecini yazalım.
    Konu vitaro tarafından (25-02-2008 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri