REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
60 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Kaon Animasyonlu Cihazların TPS Auto Yazılımları 22-02-2008

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9070 e uyar mı bunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet_0312 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ellerinize saglik ama acaba sunny yazilimi gelmezmi acaba simdi kaona donusur ondan sunny donustur vs vs gelme ihtimali varsa 1 kac gun daha bekleyim ben konu hakkinda bilgisi olan varsa soylemesi mumkunmudur acaba simdiden tskler tekrar yazilim icinde tsklr.
    Hiç bi bilgi yok bi an ansızın gelebilir..

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9085cı dönüşürsek diğer kaon yazılımlarda olduğu gibi yine modülü tanımamazlık edermi acaba çünki bende dt orjinal modülü var seyrediyorum.
    eğer sorun yaratırsa boşuna yazılımı atmayayım lütfen bilgilendirirmisiniz.
    birde burda yayınlanan dönüşüm yazılımı fresh220 nasıl atılacağı hakında bilgi verirmisiniz.
    Siz sunny cihazı kaoana çeviriyorsunuz,modülle bi işiniz yok..Dönüşüm yazılımları iki türlüdür..Ci ve fta sizin cihaz ci olduğu için o dönüşüm yazılımını kullanın.. Anlatım dosyanın içinde mevcuttur...

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu kaon yazılımını sunny cihaza atarsak modüllü cihazlarda modül tanımama hatası verirmi yoksa tanırmı bir cevap veren yokmu acaba.
    Hayır hata vermez...

Alıntı sunrise Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu yazılımlar sunny at 9050 ci mr a uyarmı multiroom cihaza yani
    Cihazın sistem bilgilerini yazarsanız yardımcı olabiliriz..

Alıntı dangermobil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet hw bilgisi tutuyor.
    H/W:V1A.01.A5
    dönüşüm yazılımı gerekiyormu yoksa direk yuklemelımıyım.
    sunny 9070 dcı
    Dönüşüm yazılımı gerekiyor...

Alıntı eray_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9070 e uyar mı bunlar
    Uyar ama önce dönüşüm yapmalısınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol kardeşim birde hem cı serisi hemde fta serisi dönüşüp yazılımına nerden ulaşabiliriz.
    elimizde kaondan sunny dönüş yazılımı var sanırım bu değil şimdi lazım olan sunny den kaona dönüş yazılımı olmalı değilmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide üstatlar diğer sitelerde niye bu yazılımlar yok anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdicikdede Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu soruyu onlara soracaksınız.Daha bizden alamamışlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdicikdede Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadım bu forum Kaonda ilklerin yaşandığı bi forumdur bunu herkes kabul etmiştir..

KaonTeam olduğu zaman irdetofunla günler her yazılım ilk buradan çıkardı..

Ve sizde görüyorsunuz iranlı, azerbaycanlı kardeşlerimiz kendi forumlarındaymış gibi burada yazılım yayınlarlar..biz bundan gurur duyuyoruz..

Gelelim diğer forumlarda olmaması konusuna belkide bizi kopyalamaktan vazgeçmişlerdir.. Zaten suretler aslını yaşatmak için vardır.. Sağlıcakla kalın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersinbilgic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kosovalı hocam ya benim gönderdiğim yazım nerede ya bulamadım
    Arkadaşım verdigin yazılım 2007 yılına ait ve tpsler çalışmamaktadır O yazılımlar zaten forumda var olan yazılımlardır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersat foruma sonsuz teşekkürler artık benimde devamlı kullanacağım elimden gelen yardımları sunacağım yer burası önceden başka bir forum sitesi kullanıyordum ama doğruları yazdığım ve gerçekleri söylediğim için beni sitelerinden attılar genede allah razı olsun sitelerinden çok yararlandım ama benim sitem artık burası EN BÜYÜK SUPERSATFORUM başkasını tanımam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersat foruma sonsuz teşekkürler artık benimde devamlı kullanacağım elimden gelen yardımları sunacağım yer burası önceden başka bir forum sitesi kullanıyordum ama doğruları yazdığım ve gerçekleri söylediğim için beni sitelerinden attılar genede allah razı olsun sitelerinden çok yararlandım ama benim sitem artık burası EN BÜYÜK SUPERSATFORUM başkasını tanımam
    Hoşgeldiniz..

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri