kardeş yardımın için teşekkürler ama yine aynı cihazın önünde FAIL yazısı geliyor ve kilitleniyor yükleme loaderinde ise COM1 pasif hale geliyor ve öylece kalıyor sonrasında hiçbir hareketlilik yok
Teşekkur: 0
kardeş yardımın için teşekkürler ama yine aynı cihazın önünde FAIL yazısı geliyor ve kilitleniyor yükleme loaderinde ise COM1 pasif hale geliyor ve öylece kalıyor sonrasında hiçbir hareketlilik yok
Söylediğin gibi kabloyuda ters çevirdim kabloda problem yok çünkü yazılım yüklüyorum hatasız olarak yüklüyor
evet aynı bendede oluyo yuklemeyı başlatmıyor
arkadaşlar kablonunuz iç bağlantısında sadece 2-3 3-2 5-5 bağlantıları olacak diğer bağlantıları kesin arasıra bazı com portlarda bu bağlantılar cihazı kitleybiliyor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
nasıl yanı bıraz daha açık anlatsan volkan arkadsım
kabloyuda dediğiniz gibi yaptım ama hala aynı bu cihaz beni sinir etti başka bir yol varsa söyleyin lütfennn
değerli dostum ellerine sağlık saygılar.
arkaşım bilgisayarım özelliklerden aygıt yüneticisi bağlantı noktasına gir ve com girişi 1 adetse com girişne tıkla bağlantı noktası ayarlından gelişmişe gir ve ordan bağlantı noktasından com 1 com 2 olarak seç ve tamam de daha sonra pc yi yeniden başlat ve com2 seçeneği ile yüklemeye çalış.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Güncellenmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri