REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Galatasaray KasimpaŞaspor Yorumlariniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    niye sike varki,gs den daha iyi oynadi kasimpasa
    Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi hemen aklınız fikriniz şike nerden çıkarıyorsunuz ki şike oldugunu kasımpaşa daha iyi oynadı kazandı işte sonuc bu bursa daha iyi oynadı kazandı ozman benim aklımada bir gün oncesi geliyor bursa sanki şampiyan olacak gibi oynadı sakin ordada bir şike olmasın??
    demek istediğimi anlamadınız aklıma şöyle bir düşünce geldi acaba küme düşme mücadelesi verilen takımlara karşı bilerekmi maç veriliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demek istediğimi anlamadınız aklıma şöyle bir düşünce geldi acaba küme düşme mücadelesi verilen takımlara karşı bilerekmi maç veriliyor
    yok be abi verenlere bakarmısın fenerbahçe ve galatasaray bunlar adama macmı verir hele şu dönemde tam ligler kızışmış herkes can derdinde bence her ikisinde kendi hattalarının kurbanı oldular bu hafta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kasımpaşa bu akşam gs yi yener dedi dersiniz. 30 dk var daha
    dün gece rüyasını mı görmüştün serkan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şunu belirtmeliyim ki ziko dünyanın en şanslı stajiyeri bence
    şampiyonluk kızışmışken sen kalk no yeni oyuncu sür sahaya
    bursa maçında gs kasımpaşa maçını alsa filim kopacak ama
    işte ziko beyin şansı futbolda olmayacak oldu ali samiyende
    gs lig sonuncusu na mağlup oluyor çok çok anormal bir
    durum bu işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takımın başında Kalli gibi beyinsiz bir antröner olursa normal. Top yapmasını bilmeyen Emre yi ön libero olarak orta sahada oynatıyor. İlk devreyi böyle kapatıyor beyinsiz alman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kasımpaşa bu akşam gs yi yener dedi dersiniz. 30 dk var daha
    yendi çok iyi oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben fenerliyim ama bu işte bir iş var.Dikkat edin fener yenildi.Galatasaray yenildi.İddia uçtu anladınız siz onu...Bu geçen senede öyle oldu.Ben bu iki takımında bu kadar kolay
    bu takımlara yenileceğine inanmıyorum.Fenerbahçe kaçkere kalecenin önündeydi.Ama hiçbiri topa vurmadı vursalar bile ters yöne şut attılar.Maçı tekrar izleyin.Bu hafta bir kasıt var.Bu benim fikrim tabii.İspatı yok.Selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hbsezen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben fenerliyim ama bu işte bir iş var.Dikkat edin fener yenildi.Galatasaray yenildi.İddia uçtu anladınız siz onu...Bu geçen senede öyle oldu.Ben bu iki takımında bu kadar kolay
    bu takımlara yenileceğine inanmıyorum.Fenerbahçe kaçkere kalecenin önündeydi.Ama hiçbiri topa vurmadı vursalar bile ters yöne şut attılar.Maçı tekrar izleyin.Bu hafta bir kasıt var.Bu benim fikrim tabii.İspatı yok.Selamlar
    şunu deseydin haklısın derdim milyonlarca ytl dönüyor iddia da
    ve fener tamamen yedek çıkıyor madam yedek çıkıyon bir hafta
    önce açıkla iddia oynayanlar da ona göre oynardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hbsezen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yok bu senaryo tutmaz gercekcilik payi hiccc yok...fenerde gs de oynayamadi .sampiyonluk yarisi yapan iki takim niye mac satsin.sampiyonun alicagi para sonra sampiyonlar liginden gelen para:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart son gülen iyi güler

:46:
    Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galatasaraya bir kez daha geçmiş olsun
    bu cümleyi çooooook seviyorum
    :46:

:45: son gulen iyi güler derler :45:
    :45: mesaj saati 20:45 :45:

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri