Şehitlere rağmen Popstar yayında...
K.Irak'taki kara harekatında 3 günde 15 şehit verdik. Şehitlere rağmen Türk televizyonları yayın akışlarında değişiklik yapmadı.
POPSTAR ALATURKA'YA DEVAM
Star'ın pazar eğlence programı Popstar Alaturka 8 ŞEHİT verdiğimiz gün yayındaydı. Programın başlangıcında jüri üyelerinin 'neden yayında olduklarını' açıklarken sarfettikleri sözler çok tartışılacak.
REKLAM GELİRİNDEN VAZGEÇEMEDİLER
Popstar Alaturka, haftasonu rating yarışında haftalardır zirvede yer alıyor.Ratingi yüksek olan program dolayısıyla reklam pastasından da en fazla payı alıyor. Reklamcılar haftabaşından itibaren programa reklam vermek için birbirleriyle yarışıyorlar. Reklam rezarvasyonunu Çarşamba'dan kapatan programın reklam fiyatları da diğer programlara göre hayli yüksek.
HALKIN MORALİYMİŞ
Canlı yayında jüri üyeleri, HALKIN MORALİNİ YÜKSEK TUTMAK İÇİN yayına ara vermediklerini söylediler. Oysa vazgeçemedikleri YÜKSEK REKLAM GELİRİYDİ.
OĞLUMU ASKERE GÖNDERMEZDİM
Bülent Ersoy, K.Irak harekatıyla ilgili söz alarak terör analizi yaptı. Geceye damgasını vuran sözleri ise DOĞURGAN OLSAYDIM OĞLUMU ASKERE GÖNDERMEZDİM oldu.
Ensonhaber...
Dün akşam 7 şehit verdiğimiz akşam devlet televizyonu TRT 1'de Tarkan konseri vardı.Devlet kanalı böyle yaparsa bunlara ne diyelim.Devletini koruyan insanlar şehit oluyor hiç bir şey olmamış gibi devlet televizyonunda eğlence yayınla bu nasıl bir anlayıştır bilemiyorum.

Teşekkur:
Yer imleri