Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
61 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Şehitlere rağmen Popstar yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şehitlere rağmen Popstar yayında

Şehitlere rağmen Popstar yayında...

K.Irak'taki kara harekatında 3 günde 15 şehit verdik. Şehitlere rağmen Türk televizyonları yayın akışlarında değişiklik yapmadı.

POPSTAR ALATURKA'YA DEVAM
    Star'ın pazar eğlence programı Popstar Alaturka 8 ŞEHİT verdiğimiz gün yayındaydı. Programın başlangıcında jüri üyelerinin 'neden yayında olduklarını' açıklarken sarfettikleri sözler çok tartışılacak.
    REKLAM GELİRİNDEN VAZGEÇEMEDİLER
    Popstar Alaturka, haftasonu rating yarışında haftalardır zirvede yer alıyor.Ratingi yüksek olan program dolayısıyla reklam pastasından da en fazla payı alıyor. Reklamcılar haftabaşından itibaren programa reklam vermek için birbirleriyle yarışıyorlar. Reklam rezarvasyonunu Çarşamba'dan kapatan programın reklam fiyatları da diğer programlara göre hayli yüksek.
    HALKIN MORALİYMİŞ
    Canlı yayında jüri üyeleri, HALKIN MORALİNİ YÜKSEK TUTMAK İÇİN yayına ara vermediklerini söylediler. Oysa vazgeçemedikleri YÜKSEK REKLAM GELİRİYDİ.
    OĞLUMU ASKERE GÖNDERMEZDİM
    Bülent Ersoy, K.Irak harekatıyla ilgili söz alarak terör analizi yaptı. Geceye damgasını vuran sözleri ise DOĞURGAN OLSAYDIM OĞLUMU ASKERE GÖNDERMEZDİM oldu.

Ensonhaber...

Dün akşam 7 şehit verdiğimiz akşam devlet televizyonu TRT 1'de Tarkan konseri vardı.Devlet kanalı böyle yaparsa bunlara ne diyelim.Devletini koruyan insanlar şehit oluyor hiç bir şey olmamış gibi devlet televizyonunda eğlence yayınla bu nasıl bir anlayıştır bilemiyorum.
    Konu ahmeTTaşar tarafından (24-02-2008 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: link olduğu için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulent ersoy zaten erkek olmayi becerememis daha nesoylesinki.gonderenler nasil gonderiyor....devsirme iste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bülent ersoy'a Allah gerekli cezayı vermiş zaten.İnsana benzemez.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

televizyon kanalları yabancılara satılırsa olacağı bu başka ne bekleyebiliriz ki....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlardan ne beklenirdiki.seyretmeyerek protosto ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi de bu programları kim seyrediyor anlamıyorum. bunlara bu reklamaları kim veriyor. türk milleti ne hale geldi.yazıklar olsun. izleyenlere ve reklam verenlere.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsanlar ne kadar ucuzladı artık ya şehit veriyorsun be ne kadar vurdumduymaz olduk..

Yazıklar olsun zaten Aydın grubundan ne beklebilirsin ki??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşünüyorum da kurtuluş savaşı ve çanakkale geldi gözümün önüne şimdi
    acaba diyorum o savaşlar bugün yapılsaydı ne olurdu??
    yunanlar büyük ihtimalle yurdun yarısını alırdı elimizden ve o haldeyken millet açar televizyonu karşısına oturur böyle programları izlerdi bu kadar da beyin yıkama başarısı olamaz ki yaww
    yazık gerçekten o gencecik şehitlerimize yazık bu zor şartlarda karın altında eksi dereceye düşümüş şu an gece soğuğunda her an nerden geleceği belli olmayan kalleş bir kurşunu bekleyen o kadar gençlerimize yazık
    acaba onlar bu mücadeleyi halkımız popstar yarışmasını daha rahat izlesin evlerinde diye mi veriyorlar !!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bir Popstar mı sizi bu kadar konuşturan. Tamam Bülent denilen döngü bu sözleriyle bir halt etmiş. Ama Orhan Gencebay' ın dünya barışı ve şehitlerimiz için ve de bu savaş için söylediği güzel sözlerden bahsetmemişsiniz. Rayting uğruna proğramın yayınlandığına ben katılmıyorum. Bence Bülent dışında proğram iyi ve şarkılarda bu güne manalı olarak seçilmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizi konuşturan bülent veya şu bu değil bi sürü ocak şehitler için yanarken bu tarz eğlence programlarının yayınlanması

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri