Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Şehitlere rağmen Popstar yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bulent abı sen derhal ul***ı terket bunedır ya
    vatan ekmegınıye son rada bebekkatıllerını deslernıtelık te konuş yazıklar olsun sa abı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu kanalları en güzel lanetleme yöntemi seyretmemektir.
    seyretmeyelim kardeşim. reytingleri düşünce anlarlar başlarına geleni...
    yoksa hem lanetleyip hemde o kanalları seyredersek bu adamlara etki etmez.
    devam ederler soysuzluğa...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaşam sadece para değildir.Ayrıca bu konu hakkında görüş başlatan arkadaşa teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

B ence herhalde onlar için şehitlerden önemli olan popstar yarışması demekki müzik daha ağar basıyor onları yazıklar olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de katılıyorum star tv yi protesto ediyorum cinsiyeti belli olmayan bir yaratık türk annelerine ve şehitlerine laf atamaz orda ona en iyi cevabı veren EBRU GÜNDEŞ kardeşimi canı yürekten kutlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya kardeşim ülkenin derdi kimseyi ......... çokta seyinde milletin ülkenin şehitleri onlar nerede reyting orada star tvde sorun yok sorun onu izleyenlerde eminimki o akşam en çok izlernen odur star ne yapsın hepsine lanet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu kanallar para uğruna herşeyi yaparlar ne kadar şehit versekte bu özel kanallar bunları yapar ve yapmayada devam ederler keşke bunların haddini bildirecek olan birileri olsa biz sadece seyretmeyerek protosdto edebiliriz anlamayacaklar ama yinede biz o kanalı izlemeyerek tepkimizi gösterelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surersat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence bu kanallar para uğruna herşeyi yaparlar ne kadar şehit versekte bu özel kanallar bunları yapar ve yapmayada devam ederler keşke bunların haddini bildirecek olan birileri olsa biz sadece seyretmeyerek protosdto edebiliriz anlamayacaklar ama yinede biz o kanalı izlemeyerek tepkimizi gösterelim

bu programları izlemeden geceleri uyuyamayan adamlar tanıyorum ben biz yapamayız sen ben yapsak yine yapmayan çıkar yani ateş düştüğü yeri yakar yani arkadaşlar ağlarsa anam ağlar ardımdan bu olay o kadar :46: :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne idüğü belirsiz şahsiyetsiz kişiliksiz, en değersiz varlıklardan daha değersiz bir kişinin askelik kurumuna şehitlik mertebesine laf etmesini kınıyorum ayrıca star tv yi böyle şahsiyetsiz ne idüğü belirsiz kişilere proğram yaptırdığı için kınıyorum acaba kendi askerlik yapmadığı için o şerefi bilemez. vatanın ha ekmeğini yemişim ha uğruna kurşun. şimdi tekrar gitmeye razıyım hemde cepheye
    yetim2

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri