Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
61 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Þehitlere raðmen Popstar yayýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Þehitlere raðmen Popstar yayýnda

Þehitlere raðmen Popstar yayýnda...

K.Irak'taki kara harekatýnda 3 günde 15 þehit verdik. Þehitlere raðmen Türk televizyonlarý yayýn akýþlarýnda deðiþiklik yapmadý.

POPSTAR ALATURKA'YA DEVAM
    Star'ýn pazar eðlence programý Popstar Alaturka 8 ÞEHÝT verdiðimiz gün yayýndaydý. Programýn baþlangýcýnda jüri üyelerinin 'neden yayýnda olduklarýný' açýklarken sarfettikleri sözler çok tartýþýlacak.
    REKLAM GELÝRÝNDEN VAZGEÇEMEDÝLER
    Popstar Alaturka, haftasonu rating yarýþýnda haftalardýr zirvede yer alýyor.Ratingi yüksek olan program dolayýsýyla reklam pastasýndan da en fazla payý alýyor. Reklamcýlar haftabaþýndan itibaren programa reklam vermek için birbirleriyle yarýþýyorlar. Reklam rezarvasyonunu Çarþamba'dan kapatan programýn reklam fiyatlarý da diðer programlara göre hayli yüksek.
    HALKIN MORALÝYMÝÞ
    Canlý yayýnda jüri üyeleri, HALKIN MORALÝNÝ YÜKSEK TUTMAK ÝÇÝN yayýna ara vermediklerini söylediler. Oysa vazgeçemedikleri YÜKSEK REKLAM GELÝRÝYDÝ.
    OÐLUMU ASKERE GÖNDERMEZDÝM
    Bülent Ersoy, K.Irak harekatýyla ilgili söz alarak terör analizi yaptý. Geceye damgasýný vuran sözleri ise DOÐURGAN OLSAYDIM OÐLUMU ASKERE GÖNDERMEZDÝM oldu.

Ensonhaber...

Dün akþam 7 þehit verdiðimiz akþam devlet televizyonu TRT 1'de Tarkan konseri vardý.Devlet kanalý böyle yaparsa bunlara ne diyelim.Devletini koruyan insanlar þehit oluyor hiç bir þey olmamýþ gibi devlet televizyonunda eðlence yayýnla bu nasýl bir anlayýþtýr bilemiyorum.
    Konu ahmeTTaþar tarafýndan (24-02-2008 Saat 23:31 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: link olduðu için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bulent ersoy zaten erkek olmayi becerememis daha nesoylesinki.gonderenler nasil gonderiyor....devsirme iste

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bülent ersoy'a Allah gerekli cezayý vermiþ zaten.Ýnsana benzemez.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

televizyon kanallarý yabancýlara satýlýrsa olacaðý bu baþka ne bekleyebiliriz ki....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlardan ne beklenirdiki.seyretmeyerek protosto ediyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi de bu programlarý kim seyrediyor anlamýyorum. bunlara bu reklamalarý kim veriyor. türk milleti ne hale geldi.yazýklar olsun. izleyenlere ve reklam verenlere.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnsanlar ne kadar ucuzladý artýk ya þehit veriyorsun be ne kadar vurdumduymaz olduk..

Yazýklar olsun zaten Aydýn grubundan ne beklebilirsin ki??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düþünüyorum da kurtuluþ savaþý ve çanakkale geldi gözümün önüne þimdi
    acaba diyorum o savaþlar bugün yapýlsaydý ne olurdu??
    yunanlar büyük ihtimalle yurdun yarýsýný alýrdý elimizden ve o haldeyken millet açar televizyonu karþýsýna oturur böyle programlarý izlerdi bu kadar da beyin yýkama baþarýsý olamaz ki yaww
    yazýk gerçekten o gencecik þehitlerimize yazýk bu zor þartlarda karýn altýnda eksi dereceye düþümüþ þu an gece soðuðunda her an nerden geleceði belli olmayan kalleþ bir kurþunu bekleyen o kadar gençlerimize yazýk
    acaba onlar bu mücadeleyi halkýmýz popstar yarýþmasýný daha rahat izlesin evlerinde diye mi veriyorlar !!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bir Popstar mý sizi bu kadar konuþturan. Tamam Bülent denilen döngü bu sözleriyle bir halt etmiþ. Ama Orhan Gencebay' ýn dünya barýþý ve þehitlerimiz için ve de bu savaþ için söylediði güzel sözlerden bahsetmemiþsiniz. Rayting uðruna proðramýn yayýnlandýðýna ben katýlmýyorum. Bence Bülent dýþýnda proðram iyi ve þarkýlarda bu güne manalý olarak seçilmiþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizi konuþturan bülent veya þu bu deðil bi sürü ocak þehitler için yanarken bu tarz eðlence programlarýnýn yayýnlanmasý

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri