Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Þehitlere raðmen Popstar yayýnda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bulent abý sen derhal ul***ý terket bunedýr ya
    vatan ekmegýnýye son rada bebekkatýllerýný deslernýtelýk te konuþ yazýklar olsun sa abý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bu kanallarý en güzel lanetleme yöntemi seyretmemektir.
    seyretmeyelim kardeþim. reytingleri düþünce anlarlar baþlarýna geleni...
    yoksa hem lanetleyip hemde o kanallarý seyredersek bu adamlara etki etmez.
    devam ederler soysuzluða...selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yaþam sadece para deðildir.Ayrýca bu konu hakkýnda görüþ baþlatan arkadaþa teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

B ence herhalde onlar için þehitlerden önemli olan popstar yarýþmasý demekki müzik daha aðar basýyor onlarý yazýklar olsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aynen katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben de katýlýyorum star tv yi protesto ediyorum cinsiyeti belli olmayan bir yaratýk türk annelerine ve þehitlerine laf atamaz orda ona en iyi cevabý veren EBRU GÜNDEÞ kardeþimi caný yürekten kutlarým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya kardeþim ülkenin derdi kimseyi ......... çokta seyinde milletin ülkenin þehitleri onlar nerede reyting orada star tvde sorun yok sorun onu izleyenlerde eminimki o akþam en çok izlernen odur star ne yapsýn hepsine lanet olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bu kanallar para uðruna herþeyi yaparlar ne kadar þehit versekte bu özel kanallar bunlarý yapar ve yapmayada devam ederler keþke bunlarýn haddini bildirecek olan birileri olsa biz sadece seyretmeyerek protosdto edebiliriz anlamayacaklar ama yinede biz o kanalý izlemeyerek tepkimizi gösterelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý surersat1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence bu kanallar para uðruna herþeyi yaparlar ne kadar þehit versekte bu özel kanallar bunlarý yapar ve yapmayada devam ederler keþke bunlarýn haddini bildirecek olan birileri olsa biz sadece seyretmeyerek protosdto edebiliriz anlamayacaklar ama yinede biz o kanalý izlemeyerek tepkimizi gösterelim

bu programlarý izlemeden geceleri uyuyamayan adamlar tanýyorum ben biz yapamayýz sen ben yapsak yine yapmayan çýkar yani ateþ düþtüðü yeri yakar yani arkadaþlar aðlarsa anam aðlar ardýmdan bu olay o kadar :46: :46: :46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne idüðü belirsiz þahsiyetsiz kiþiliksiz, en deðersiz varlýklardan daha deðersiz bir kiþinin askelik kurumuna þehitlik mertebesine laf etmesini kýnýyorum ayrýca star tv yi böyle þahsiyetsiz ne idüðü belirsiz kiþilere proðram yaptýrdýðý için kýnýyorum acaba kendi askerlik yapmadýðý için o þerefi bilemez. vatanýn ha ekmeðini yemiþim ha uðruna kurþun. þimdi tekrar gitmeye razýyým hemde cepheye
    yetim2

Sayfa 5/7 ÝlkÝlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri