arkadaþlar bulent abý sen derhal ul***ý terket bunedýr ya
vatan ekmegýnýye son rada bebekkatýllerýný deslernýtelýk te konuþ yazýklar olsun sa abý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar bulent abý sen derhal ul***ý terket bunedýr ya
vatan ekmegýnýye son rada bebekkatýllerýný deslernýtelýk te konuþ yazýklar olsun sa abý
bence bu kanallarý en güzel lanetleme yöntemi seyretmemektir.
seyretmeyelim kardeþim. reytingleri düþünce anlarlar baþlarýna geleni...
yoksa hem lanetleyip hemde o kanallarý seyredersek bu adamlara etki etmez.
devam ederler soysuzluða...selametle...
Yaþam sadece para deðildir.Ayrýca bu konu hakkýnda görüþ baþlatan arkadaþa teþekkürler
Bence herhalde onlar için þehitlerden önemli olan popstar yarýþmasý demekki müzik daha aðar basýyor onlarý yazýklar olsun..
aynen katýlýyorum
ben de katýlýyorum star tv yi protesto ediyorum cinsiyeti belli olmayan bir yaratýk türk annelerine ve þehitlerine laf atamaz orda ona en iyi cevabý veren EBRU GÜNDEÞ kardeþimi caný yürekten kutlarým
ya kardeþim ülkenin derdi kimseyi ......... çokta seyinde milletin ülkenin þehitleri onlar nerede reyting orada star tvde sorun yok sorun onu izleyenlerde eminimki o akþam en çok izlernen odur star ne yapsýn hepsine lanet olsun
bence bu kanallar para uðruna herþeyi yaparlar ne kadar þehit versekte bu özel kanallar bunlarý yapar ve yapmayada devam ederler keþke bunlarýn haddini bildirecek olan birileri olsa biz sadece seyretmeyerek protosdto edebiliriz anlamayacaklar ama yinede biz o kanalý izlemeyerek tepkimizi gösterelim
bu programlarý izlemeden geceleri uyuyamayan adamlar tanýyorum ben biz yapamayýz sen ben yapsak yine yapmayan çýkar yani ateþ düþtüðü yeri yakar yani arkadaþlar aðlarsa anam aðlar ardýmdan bu olay o kadar :46: :46: :46:
ne idüðü belirsiz þahsiyetsiz kiþiliksiz, en deðersiz varlýklardan daha deðersiz bir kiþinin askelik kurumuna þehitlik mertebesine laf etmesini kýnýyorum ayrýca star tv yi böyle þahsiyetsiz ne idüðü belirsiz kiþilere proðram yaptýrdýðý için kýnýyorum acaba kendi askerlik yapmadýðý için o þerefi bilemez. vatanýn ha ekmeðini yemiþim ha uðruna kurþun. þimdi tekrar gitmeye razýyým hemde cepheye
yetim2
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri