REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Sky Video Link ile ilgili yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sky Video Link ile ilgili yardım

benim cihazım sunny 7010 bu program ile pc de izleye bilirmiyim.pc ve recevier arasındaki ara kabloyu nasıl olusturacaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rodyarjan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihazım sunny 7010 bu program ile pc de izleye bilirmiyim.pc ve recevier arasındaki ara kabloyu nasıl olusturacaz
    Sunny 7010 cihaz ile Bilgisayar arasında bağlantı kuramazsın.Çihazının böyle bir özelligi yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgileriniz için tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese merhabalar aynı konuda bir sorum olacak sunny at 1030 cıhazımla pc den izleyebilirmiyim kayıt yapabilirmiyim olursa kurulumu hakkında bilgilendiriseniz sevinirim birde ben bu cihaza modülü iptal ettirip strem yazılmı yükldim 8300 cı oldu bilginize yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkese merhabalar aynı konuda bir sorum olacak sunny at 1030 cıhazımla pc den izleyebilirmiyim kayıt yapabilirmiyim olursa kurulumu hakkında bilgilendiriseniz sevinirim birde ben bu cihaza modülü iptal ettirip strem yazılmı yükldim 8300 cı oldu bilginize yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    Modül iptal ettirdiyseniz cihaz 12.01.a5 olmustur sky video programını kullanamazsınız..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar pc nize analog tv kartı alın ucuz diğe analog diyorum uydu alıcınızın arkasındakı rf anten çıkısından pc ye taktıgınız tv kartına bağlayın kaydedın yada ızleyın ama butun işlemler uydu alıcısınız kumandasından oluyo ben kullanıyorum cihazım 7010 dcız 12.01.a5

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ama kayıtı hangi butonla yapıyorsun aldğım anolog ınca tv carte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri