REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Milletvekillerine ZAM durduruldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olması gereken buydu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi etmişlerde arkadaşlar bunlar acaba göstermelik çekmiş olmasınlar yani sağ gösterip sol vurmasınlar bakalım sonunda nelr çıkacak tahminimce geri çekmelerinin sebebi tahminimce şehitlerimizden dolayıdır ileriki günler göstercek samimi olup olmadıklarını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ee onca yer özelleştrildi bu kadar parayı aralarınada paylaşmak düşer işin karlısı diğer guruplar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yüzleri kızardı mı Acaba.... Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Meclisde bulunan 550 millet vekili baya yük masraf . yazık memleketin gereksiz yere dağıtılan paralarına imf ye neden bugüne kadar bir kuruş borç eksiltemediğimiz belli oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vekil maaşı asgari ücret le aynı olsun. sonra diledikleri kadar ,istedikleri kadar ,hatta ***iflerine göre bile zam yapsınlar...
    selametle...
    kardeş farketmezki onlar yine bir kılıf uydurur işlerine geleni yaparlar...zaten her zaman kendilerine yontmadılar mı,,,,,,....:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

göz göre göre resmen gasptır bu yapılan. sokaktaki emeklinin 10da 1i etmez milletvekili dedikleri. ben bunlara oy vermedim. iyikide vermemişim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlara acıdım şimdi yav
    bunlar geçinemezlerde artık vekilliğide bırakırlar herhalde artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işçi emeklileri sürünüyor açlık sınırının altında ama bunlar utanmıyorlar.ben şahsen hakkımı helal etmiyorum allahın huzurunda görüşürüz onlarla.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri