Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Efendiler!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Efendiler!!!!!

silindi
    Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resim gözükmüyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resim gözükmüyor....
    Sıkıntı orada foruma resim koyamıyorum. imageshack.us ve resimekle.gen.tr siteleriyle koymaya çalışıyorum olmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sıkıntı orada foruma resim koyamıyorum. imageshack.us ve resimekle.gen.tr siteleriyle koymaya çalışıyorum olmuyor.
    Microsoft İnternet Explorer' ı güncelledim ve son sürümünü yükledim, foruma bende resim koyamadım ve eskisine döndüm. Sendede son sürümü varsa sanırım sorun ordan kaynaklanıyor. Eskisine dön bir öyle dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Microsoft İnternet Explorer' ı güncelledim ve son sürümünü yükledim, foruma bende resim koyamadım ve eskisine döndüm. Sendede son sürümü varsa sanırım sorun ordan kaynaklanıyor. Eskisine dön bir öyle dene
    Doğru söylüyorsun cuma günü okulda explorer 6 vardı onunla rahatça resim yükleyebildim bir deneyeyim. Teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri